Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν για Γενοκτονία Αρμενίων: Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, που είπες την αλήθεια

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ευχαριστεί με ανάρτησή της η Κιμ Καρντάσιαν για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την αμερικανική κυβέρνηση.

Η γνωστή σελέμπριτι με καταγωγή από την Αρμενία, παλεύει εδώ και χρόνια για αυτή την αναγνώριση, ενώ δεν παραλείπει να τιμά τα ήθη και τα έθιμα της χώρας καταγωγής της, παίρνοντας συχνά, μάλιστα, θέση για θέματα στα οποία εμπλέκεται η πατρίδα των προγόνων της.

Η ανάρτηση για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τον Μπάιντεν

Στην ανάρτησή της μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Τζο Μπάιντεν, η Κιμ Καρντάσιαν σημειώνει: «Έπειτα από πάνω από έναν αιώνα αγώνα για την αλήθεια και την αναγνώριση, σήμερα ο λαός της Αρμενίας έλαβε αυτή την αναγνώριση στην οποία όλη ελπίζαμε και για την οποία όλοι προσευχόμασταν, με τον πρόεδρο Μπάιντεν να κηρύσει τη σφαγή 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων το 1915, γενοκτονία. Ήταν έννας τεράστιος αγώνας για την αρμενική κοινότητα και εγώ κάθε χρόνο ένιωθα ότι πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην αναγνώριση των γεγονότων αυτών ως γενοκτονία, όπως και ήταν. Επιτέλους, αυτή η μέρα ήρθε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement