Connect with us

Παναχαϊκή

Ο Γιώργος Μπάρλος συνεχίζει τη νέα σεζόν στην Παναχαϊκή και έχει πιάσει ήδη δουλειά

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος επέλεξε να μην δώσει συνέντευξη τύπου το Σαββατοκύριακο όπως είχε διαρρεύσει, όμως δείχνει ήδη με τις κινήσεις του πως θα συνεχίσει κανονικά στο «τιμόνι» της ομάδας και τη νέα περίοδο καθώς έχει πιάσει ήδη δουλειά.

Ο Γιώργος Μπάρλος όταν κρίνει ο ίδιος, τότε θα δώσει συνέντευξη τύπου όπου θα κάνει τον απολογισμό του. Προς το παρόν μαζί με τους συνεργάτες του έχει ξεκινήσει αθόρυβα δουλειά για τη νέα χρονιά και είναι αποφασισμένος να διορθώσει τα όποια λάθη έγιναν τη φετινή σεζόν στα οποία έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης για το τελικό αποτέλεσμα.
Τις τελευταίες μέρες οι επαφές με τους νομικούς του συμβούλους αλλά και τους συνεργάτες του είναι σχεδόν καθημερινές και επιδιώκει να ενημερωθεί για όλα τα θέματα και για όλα τα δεδομένα που ισχύουν ώστε να πάρει γρήγορα αποφάσεις.
Παρότι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο σχετικά με το πώς θα διεξαχθεί τη νέα χρονιά η Σούπερ Λιγκ 2, αν θα προχωρήσει δηλαδή η αναδιάρθρωση ή όχι- ο μεγαλομέτοχος των κοκκινόμαυρων είναι αποφασισμένος να κινηθεί άμεσα για να φτιάξει μια ανταγωνιστική Παναχαϊκή.
ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
Μια από τις πρώτες κινήσεις είναι να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες με τις πρόσφυγες ώστε να κλείσει τα οικονομικά μέτωπα τα οποία ταλαιπωρούν ποικιλοτρόπως την ομάδα.
Γράψαμε και χθες πως τακτοποιήθηκε η οφειλή στον Σιατραβάνη και έτσι είναι τυπική η διαδικασία στο σημερινό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Το ίδιο αναμένεται να γίνει σήμερα με τον Λευτέρη Ιντζόγλου καθώς λήγει η προθεσμία για να μην υπάρξει αφαίρεση βαθμών.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα θέματα του Ρόκα για τον οποίο επίσης θα γίνει κίνηση να τακτοποιηθεί. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι και για τους υπόλοιπους παίκτες που λέγεται πως έχουν κινηθεί νομικά (Πινδώνης, Παπατόλιος) να γίνουν επαφές για να κλείσουν τα δικαστικά μέτωπα.
ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Μια ακόμα από τις αποφάσεις του Γιώργου Μπάρλου είναι να προχωρήσουν οι ανανεώσεις παικτών που έχει κριθεί πως μπορούν να βοηθήσουν ώστε σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση, η ομάδα να έχει «γεμίσει» το ρόστερ της και να μην θεωρηθούν μεταγραφές.
Η «Γ» το Σάββατο αποκάλυψε τους τρεις πρώτους παίκτες, τους Λαρέα, Αποστολόπουλο και Πάνο στους οποίους έχει γίνει κρούση να συνεχίσουν τη νέα χρονιά και αναμένονται εξελίξεις.
Πρόθεση της ΠΑΕ είναι να παραμείνουν ακόμα 2-3 κοκκινόμαυροι από το φετινό ρόστερ, όμως ακόμα είναι όλα ανοιχτά και εδώ θα παίξει ρόλο και το θέμα του προπονητή καθώς και αυτό το μέτωπο είναι ανοιχτό αφού υπάρχει καλή άποψη για τον Χ. Καραπίτσο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Η ουσία είναι ότι ο Γιώργος Μπάρλος προχωρά τη νέα περίοδο ως το αφεντικό της ομάδας και στόχος του είναι να μπορέσει να την οδηγήσει ψηλότερα από φέτος που η χρονιά είναι αποτυχημένη για διάφορους λόγους.
Επίσης προτεραιότητα της ΠΑΕ είναι να ρίξει βάρος στο χορηγικό κομμάτι και ήδη γίνονται επαφές με εταιρείες από την Πάτρα και όχι μόνο προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τη νέα περίοδο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement