Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας αφήνει πίσω το καμπανάκι από τον ΠΑΟ και φουλάρει για την μάχη με τον Ηρακλή

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Αν και με τις απουσίες που είχε η ομάδα του Προμηθέα ήταν άνιση η μάχη με τον ΠΑΟ εν τούτοις η ήττα αλλά και η εμφάνιση του β΄ ημίχρονου χτύπησαν “καμπανάκι” ενόψει της συνέχειας για την πατρινή ομάδα.

Σίγουρα παίζοντας επί της ουσίας με 8 μάχιμους παίκτες η ομάδα του Γιατρά δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα απέναντι σε έναν πιο πλήρη ΠΑΟ, όμως τα άσχημα ποσοστά στα σουτ αλλά και τα πολλά λάθη ήταν «καμπανάκι» που χτύπησε τώρα και δείχνει πως η ομάδα πρέπει να ανασυνταχτεί ενόψει της συνέχειας που θα κριθούν και οι δύο στόχοι στην Ελλάδα.
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Επίσης είναι περιττό να πούμε πως ο Προμηθέας για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις το κύπελλο Ελλάδας αλλά και την παρουσία του στους τελικούς, ειδικότερα μετά τις αποχωρήσεις των Έβανς-Αθηναίου, θα πρέπει να ενισχυθεί και στο πλαίσιο αυτό γίνονται κινήσεις όπως είπε και στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός Μάκης Γιατράς.
«Θα τα πούμε την ώρα που πρέπει, η ομάδα κοιτάζει την αγορά και θα κάνει αυτό που είναι να κάνει. Μας έτυχαν αναποδιές με μερικούς παίκτες που είχαμε υπογράψει αλλά η ομάδα θα ενισχυθεί και θα γίνει αυτό που πρέπει για τη συνέχεια στον τελικό και στα playoffs» ήταν η απάντηση του Πατρινού τεχνικού σε σχετικό ερώτημα.
ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Η προχθεσινή ήττα του Προμηθέα από τον ΠΑΟ διέκοψε δύο σερί που σταμάτησε στις 6 συνεχόμενες νίκες και επιπλέον ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα του.
Μέχρι πριν από την αναμέτρηση με τους πράσινους, ο Προμηθέας είχε 10 στα 10 μέσα στην Πάτρα όμως το σερί έλαβε τέλος.
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ
Πάντως οι παίκτες του Προμηθέα έχουν αφήσει πίσω τους τον ΠΑΟ και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς του Ηρακλή που θα γίνει τη Μ. Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.
Από την στιγμή που έχουν «κλειδώσει» όλες οι θέσεις στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, δεν υπάρχει ουσιαστικός στόχος όμως ο Προμηθέα θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας αφού μετά το Πάσχα ακολουθεί ο τελικός.
Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες ξεκίνησαν χθες το απόγευμα την προετοιμασία τους ενόψει του Ηρακλή όπου συμμετείχαν κανονικά όλοι εκτός από τον Λούντζη που έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του και για αυτό έμεινε εκτός στο ματς με τον ΠΑΟ.
Στη σημερινή προπόνηση θα δούμε αν ο Λούντζης ανεβάσει στροφές ή όχι και αν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει αύριο για τη Θεσσαλονίκη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement