Connect with us

Παναχαϊκή

Παναχαϊκή: «Εθνική υπόθεση η πανδημία…»

Published

on

Συνεχίζει η μεγάλη ταλαιπωρία του κόσμου με την πανδημία του κορωνοϊού και η Παναχαϊκή Γ.Ε. ως ένα απολύτως ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας κι όχι μόνο με την ιδιότητα του αθλητικού συλλόγου συμμετέχει στο κάλεσμα της πολιτείας ποικιλοτρόπως, δείγμα του τεράστιου βεληνεκούς και της ακτινοβολίας που εκπέμπει, αλλά και των μηνυμάτων που καλείται να στείλει.

«Η πανδημία πέρασε, σάρωσε και δεν γνωρίζουμε για πόσο ακόμη θα μας ταλαιπωρεί, πιστεύω όμως ότι το τέλος είναι κοντά αν πειθαρχήσουμε όπως απαιτείται», σχολίασε ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Παναγιώτης Σεμιτέκολος.
Κι είναι αλήθεια ότι η Παναχαϊκή Γ.Ε. έθεσε εαυτόν στη διάθεση της πολιτείας για όποια συνδρομή -χείρα βοηθείας- θα μπορούσε να προσφέρει η ίδια.
Για παράδειγμα οι δύο αιμοδοσίες που διοργάνωσε με επιτυχία αφού το αίμα είναι κάτι που δεν αγοράζεται αλλά προσφέρεται και μάλιστα στις σημερινές πολύ δύσκολες εποχές.
Επίσης το δικό της ξεχωριστό «παρών» έδωσε και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο συνεισφέροντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ θυμίζουμε και την πρόταση της διοίκησης προς την ΥΕΚ για διάθεση των χώρων της του κλειστού γυμναστηρίου ως εμβολιαστικό κέντρο, συμμετέχοντας στο κορυφαίο αυτό εθνικό γεγονός.
Και κάτι ακόμη. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κων/νος Σβόλης που έχει αναλάβει το άκρως ευαίσθητο κομμάτι του Πολιτισμού με το πρόγραμμα «Πυθαγόρας», ετοιμάζει με πλήρη μεθοδικότητα ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, εφ’ όσον το επιτρέψουν βέβαια οι συνθήκες της πανδημίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement