Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στοίχημα: «Σφραγίζει» το εισιτήριο η Μπόχουμ

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Παίξε αθλητικό στοίχημα στο σπίτι σου και κάνε την στοιχιμαν εγγραφη

Μπορεί σήμερα η μέρα να έχει παιχνίδια πολύ σημαντικά από τις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης, όμως τα ματς είναι πολύ δύσκολα ώστε να εμπλακούμε σε προβλέψεις, τη στιγμή που όλα «παίζονται».

Εμείς το πήγαμε ένα βήμα παρακάτω και επιλέξαμε να ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι στη Β’ Κατηγορία της Γερμανίας και φυσικά μιλάμε για τη μάχη της Ντάρμσταντ με τη Μπόχουμ.

Ντάρμσταντ: Σημαντικό και άνετο διπλό πήρε η Ντάρμσταντ στην έδρα της Κίκερς την περασμένη αγωνιστική και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την οριστικοποίηση της παραμονής της. Σημαντικό να ειπωθεί πως οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως κόντρα στις ομάδες που είναι στα ψηλά της κατάταξης, η Ντάρμσταντ τα έχει πάει πολύ καλά, παίρνοντας αποτελέσματα.

Μπόχουμ: Με 2-0 κέρδισε μέσα στην έδρα της Χάιντενχαϊμ η Μπόχουμ και απέδειξε ακόμα μια φορά το λόγο που αυτή τη στιγμή είναι πρώτη και με διαφορά στην Τσβάιτελιγκα. Η ιστορική ομάδα από τη Βεστφαλία είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στη Μπουντεσλίγκα και το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές νίκες ακόμα. Στο σενάριο αυτό, πάντως, βοηθούν και οι αντίπαλοί της, μιας και χάνουν βαθμούς, όπως για παράδειγμα Γκρόιτερ και Αμβούργο. Με διπλό κόντρα στην δυνατή Ντάρμσταντ, η άνοδος θα πάψει να αποτελεί απλά ένα όνειρο…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η απώλεια της Γκρόιτερ χθες δίνει μια τεράστια ευκαιρία στη Μπόχουμ να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια». Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση, έχουν ανεβασμένο ηθικό και παρότι η Ντάρμσταντ βάζει πάντα δύσκολα στις καλές ομάδες της κατηγορίας, το διπλό στο 2.10 από τη stoiximan θα είναι η επιλογή μας.

Για προγνωστικά, στοιχηματικές, λάιβ σκορ και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.


Ροή ειδήσεων

Advertisement