Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ντιέγκο Μαραντόνα: Σοκάρει η ιατρική έκθεση για τον θάνατό του – «Πιθανή ανθρωποκτονία με δόλο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ιατρική έκθεση για τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, διέρρευσε στη δημοσιότητα και προκαλεί σοκ, δίνοντας νέα τροπή στην υπόθεση, αφού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για πιθανή ανθρωποκτονία με δόλο!

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του «θρύλου» του ποδοσφαίρου, ήρθαν στη δημοσιότητα, αφού διέρρευσε στον Τύπο της Αργεντινής η πλήρης ιατρική έκθεση για τον θάνατό του, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί επίσημα στις 3 Μαΐου.. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 25 Νοεμβρίου του 2020, ενώ τρεις εβδομάδες πριν τον θάνατό του, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι εφημερίδας Todo Noticias και Clarin, που επικαλούνται μαρτυρίες ατόμων με πρόσβαση στην έκθεση του ιατρικού συμβουλίου, το οποίο ερεύνησε τις συνθήκες θανάτου, ο Μαραντόνα πέθανε επειδή δεν έλαβε την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.

Το πόρισμα της αυτοψίας ήταν ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε από καρδιακή προσβολή λόγω χρόνιας καρδιακής νόσου, ενώ υπεύθυνοι με την κατηγορία της «ιατρικής αμέλειας» θεωρήθηκαν οι προσωπικοί του γιατροί και νοσηλευτές. Μάλιστα, λέγεται ότι δεν ακολούθησε κανένα ειδικό σχέδιο διατροφής που καταρτίστηκε από επαγγελματίες και δεν έλαβε φάρμακα που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα εν λόγω ζητήματα υγείας. «Ήταν απερισκεψία και απειρία», ανέφερει το δημοσίευμα της Todo Noticias.

Ροή ειδήσεων

Advertisement