Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Σούπερ Λιγκ 2: Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας: 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εξέλιξη είναι  η πρεμιέρα της Παναχαϊκής στα πλει-άουτ όπου υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας  με στόχο να πάρει τη νίκη και να μπει ,με το δεξί στη διαδικασία των πλει-άουτ.

 

ΦΑΣΕΙΣ

13΄ Πέναλτι: Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας κερδίζει πέναλτι στη ανατροπή του Ανάκογλου στον Γιάκο.

14΄Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σκουπρα αλλά ο Κολοβούρης έπεσε σωστά και έδιωξε τη μπάλα και έτσι κράτησε το 0-0.

22΄ ΓΚΟΛ: Η Παναχαϊκη ανοίγει το σκορ με γκολ του Μπάτροβιτς που πλάσαρε μόνος του από το ύψος του πέναλτι. Η ασιστ δόθηκε από τον Σταμόπουλο που συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Παπαδόπουλο και έδωσαν έτοιμο γκολ στον Μπάτροβιτς.

28΄ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας με τον Γιάκο να κάνει συρτά το φαουλ αλλά οι παίκτες της Παναχαϊκής, σε δεύτερο χρόνο έδιωξαν σε κόρνερ. Στη συνέχεια του κορνερ, ο Μουστακόπουλος έκανε χέρι και ο ρεφερι έδωσε πέναλτι.

29΄ΓΚΟΛ: Ο Γιάκος σημάδεψε σωστά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής και ετσι έγινε το 1-1.

38΄ Ευκαιρία για την Πατρινή ομάδα με τον Μπάτροβιτς να κάνει το φάουλ από πλάγια θέση και να αναγκάζει τον Αστρα να διώξει με γροθιές να διώξει σε κόρνερ

63΄ Καλή στιγμή για την Παναχαικη με τον Μασσούρα να κάνει την κούρσα, να βρίσκει χώρο και να κάνει το σουτ αλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο πορτιέρο.

65΄ Σπουδαία ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας όταν μετά απο καραμπόλα, η μπάλα έφτασε στον Τασιουλη και αυτός έκανε το σουτ αλλά έδιωξε ο Κολοβούρης με τα πόδια…

80΄ Σπουδαία ευκαιρία για την Παναχαικη με τον Αραβίδη να παίρνει τη μπάλα στη περιοχή, να κάνει το σουτ αλλά και να αποκρούει ο Αστρας

87΄ Νέα καλή στιγμή για τον Απόλλωνα Λάρισας με τον Τασιούλη να βρίσκεται μόνος του σε πλάγια θέση και να κάνει το σουτ αλλά πλάσαρε άουτ

 

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μπελεζάκης (81΄Σκεπετάρη), Πατάπης (11΄ Μπρους), Μαρκοπουλιώτης, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Γιούσης (81΄Τσερούτι), Μασούρας, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς (67΄Αραβίδης), Παπαδόπουλος (67΄ Κουσκουνάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Φρατζεσκος): Αστρας, Μπάλλας, Μπάμπης, Ντα Κάμπο (58΄ Αθανασιάδης λ.τ.), Σεχου, Λιταινας (75΄Ομπραντοβιτς), Μπαλογιάννης (58΄ Τασιούλης), Μόρας, Καμπέρης (75΄ Λουκάς), Γκόλιας, (3΄Σκούπρα λ.τ.), Γιάκος.

  • Tο παιχνίδι σφυρίζει ο Αρ. Βάτσιος (Δ. Αττικής) με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Στεφανή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement