Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (15.30) τον Απόλλωνα Λάρισας στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (15.30) τον Απόλλωνα Λάρισας στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ
Στην μάχη των play out ρίχνεται από σήμερα η ομάδα της Παναχαϊκής αφού την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ 2 δεν κατάφερε να κρατηθεί στην 6η θέση.

Έτσι λοιπόν από σήμερα (15:30) οι «κοκκινόμαυροι» ξεκινούν τους αγώνες μπαράζ αρχής γενομένης από τον Απόλλωνα Λάρισας στην Αγυιά όπου θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους.
Η Παναχαϊκή βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα των μπαράζ παραμονής έχοντας 29 βαθμούς ενώ ο σημερινός αντίπαλος στην 3η θέση με 24 βαθμούς. Οι Πατρινοί στην ουσία πέρα από το ότι πρέπει να πάρουν όλα τα ματς για θέμα γοήτρου θέλουν μια νίκη στην ουσία για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Χρήστος Καραπίτσος μίλησε χθες στη «Γ» αναφέροντας ότι: «Δυστυχώς αντί να παίζουμε μπαράζ για την άνοδο, παίζουμε για την παραμονή. Αυτό που έχουμε ως νέο στόχο είναι να πετύχουμε το απόλυτο νικών και να δώσουμε ευκαιρίες και σε παίκτες είτε που δεν έπαιξαν καθόλου είτε που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι υπάρχουν απουσίες τραυματισμών και ευελπιστούμε να μείνουμε σε αυτές και να μην αυξηθούν. Θέλουμε σήμερα να ξεκινήσουμε στους αγώνες μπαράζ με νίκη και όσοι αγωνιστούν είτε σήμερα είτε στα υπόλοιπα παιχνίδια θέλω να τα δώσουν όλα, το 100% της απόδοσής τους».
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, «ΟΚ» Ο «ΜΟΥΣΤΑ»
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης ο Χρήστος Καραπίτσος είδε ότι μπορεί να υπολογίζει στον Μουστακόπουλο που φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού αλλά δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Αποστολόπουλο όπως και τον Λαρέα. Ο πρώτος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ ο δεύτερος δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του με τον Καραπίτσο να τον παίρνει στην αποστολή αλλά δεν θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει φοβούμενος κάποια υποτροπή ενώ ίσως προφυλαχτούν οι Πάνος και Πλιάτσικας.
Τέλος διαθέσιμος είναι και ο Ανάκογλου ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.
* Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ covid-19 που υποβλήθηκαν προχθές τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής.
*Ο Απόλλων Λάρισας μπορεί να προέρχεται από τρεις ήττες, ωστόσο στις πέντε τελευταίες εξόδους του πέτυχε τρεις νίκες και χρειάζεται προσοχή. Άλλωστε οι Θεσσαλοί θέλουν τους βαθμούς για να απομακρυνθούν από τις 2 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο τεχνικός Κώστας Φρατζέσκος επέλεξε την αποστολή του Απόλλωνα, για την Πάτρα, που απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Αστρά (Τ), Σκούπρα, Μόρα, Μπαλογιάννη, Γκόλια, Γεωργακόπουλο, Καμπέρη, Αθανασιάδη, Μπάλλα, Λίταινα, Γκουντρουμπή, Καλούση, N’Goo, Σέχου, Οbradovic, Μπάμπη, Da Campo, Γιάκο, Λουκά, Τασιούλη.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement