Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Μ. Λούντζης: “Ο Ηρακλής είναι δυνατή ομάδα, θα γίνει συναρπαστικό παιχνιδι”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο παίκτης του Προμηθέα, Μιχάλης Λούντζης μιλώντας στο blog του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή, αναφέρθηκε και στην ήττα από τον ΠΑΟ.

«Προερχόμαστε από την ήττα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μια ήττα που νομίζω θα αποδειχθεί διδακτική για εμάς. Έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή, παιχνίδι το οποίο μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο για εμάς αλλά θα είναι το τελευταίο πριν από τον τελικό κυπέλλου, οπότε αποτελεί πρόβα τζενεράλε» ανέφερε ο Λούντζης και πρόσθεσε: «Ο Ηρακλής είναι μια δυνατή και ταλαντούχα ομάδα με ισχυρό κίνητρο για να μπει στην οκτάδα του πρωταθλήματος και να συνεχίσει στα playoffs και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για αυτό.
Όλα λοιπόν συνηγορούν στο ότι θα γίνει ένα ωραίο και θεαματικό παιχνίδι και πιστεύω πως η τελευταία αγωνιστική της Basket League θα είναι συναρπαστική και αρκετά ενδιαφέρουσα όπως άλλωστε πιστεύω ήταν και όλο το πρωτάθλημα από την αρχή, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι όπως οι ομάδες, οι αθλητές και η διοργανώτρια αρχή λόγω της πανδημίας».

Η αποστολή της Πατρινής ομάδας ελιναι στην Θεσσαλονίκη και κάνει την τελευταία της προπόνηση ενόψει Ηρακλή.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement