Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Και επίσημα η ένταξη του «Αν. Πεπανός» σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης

Δημοσιεύθηκε

στις

Oπως ανακοίνωσε σήμερα το ΠΕΑΚ, εντάχθηκε και επίσημα στη δράση των επενδύσεων δημόσιων υποδομών αναβάθμισης και χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας η ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη 2.157.794 ευρώ.

Η σημαντική αυτή εξέλιξη ανοίγει το δρόμο για τη δρομολόγηση του σημαντικού έργου που σηματοδοτεί την αναβάθμιση της εγκατάστασης μέσω της οποίας θα προκύψουν σημαντικά ενεργειακά οφέλη που θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στην χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών από τα Σωματεία και τους αθλητές.
Το αποτέλεσμα αυτό είναι το επιστέγασμα της μεθοδικής και εντατικής προσπάθειας των μηχανικών-μελών της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, υπό την εποπτεία του Προέδρου κ. Νίκου Παπαδημάτου και φυσικά με την συνεργασία και την ουσιαστική αρωγή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαδημάτος σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα είχε επισημάνει τα εξής: « εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια των εγκαταστάσεών μας αποτελεί προτεραιότητα και γι αυτό εργαστήκαμε εντατικά σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας:
Η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» ,εκτός από τα προφανή οφέλη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, θα μειώσει το λειτουργικό κόστος της εγκατάστασης, γεγονός που ισοδυναμεί με περισσότερες παροχές στους αθλητές της πόλης.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement