Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει σήμερα (20.00) εκτός έδρας τον Ηρακλή στην αυλαία της κανονικής περιόδου

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Πέφτει τη Μεγάλη Τετάρτη 28/4 (20:00) η «αυλαία» στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Basket League, με τον Προμηθέα να παίζει στο «Ιβανώφειο» με αντίπαλο τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν έχει κάποια βαθμολογική σημασία για το πατρινό συγκρότημα, καθώς η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει ήδη καταλάβει την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

Το κίνητρο για τον Προμηθέα είναι, πέρα από το γόητρο, το να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει της έναρξης των πλέι-οφ του πρωταθλήματος και φυσικά ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στις 9 Μαΐου, αλλά και να διατηρήσει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες.

Οι παίκτες του Γιατρά θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα αν και είναι δεδομένο πως θα έχει δύσκολο έργο μέσα σε μια από τις πιο καυτές έδρας στην Ελλάδα.
Πάντως αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν από το ματς που θα κριθεί ο ένας από τους φετινούς στόχους της σεζόν, ο τελικός κυπέλλου που θα γίνει την Κυριακή 9 Μαΐου στην Αθήνα και είναι μια καλή ευκαιρία για τις τελευταίες δοκιμές.
ΛΟΥΝΤΖΗΣ: «ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ Η ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΠΑΟ, ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»
Ο παίκτης του Προμηθέα, Μιχάλης Λούντζης μιλώντας στο blog του ΕΣΑΚΕ για το σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή, αναφέρθηκε και στην ήττα από τον ΠΑΟ.
«Προερχόμαστε από την ήττα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μια ήττα που νομίζω θα αποδειχθεί διδακτική για εμάς. Έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή, παιχνίδι το οποίο μπορεί να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο για εμάς αλλά θα είναι το τελευταίο πριν από τον τελικό κυπέλλου, οπότε αποτελεί πρόβα τζενεράλε» ανέφερε ο Λούντζης και πρόσθεσε: «Ο Ηρακλής είναι μια δυνατή και ταλαντούχα ομάδα με ισχυρό κίνητρο για να μπει στην οκτάδα του πρωταθλήματος και να συνεχίσει στα playoffs και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για αυτό.
Όλα λοιπόν συνηγορούν στο ότι θα γίνει ένα ωραίο και θεαματικό παιχνίδι και πιστεύω πως η τελευταία αγωνιστική της Basket League θα είναι συναρπαστική και αρκετά ενδιαφέρουσα όπως άλλωστε πιστεύω ήταν και όλο το πρωτάθλημα από την αρχή, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι όπως οι ομάδες, οι αθλητές και η διοργανώτρια αρχή λόγω της πανδημίας».
ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΝΤΖΗ ΜΕ ΓΗΡΑΙΟ
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης όπου έγιναν οι τελευταίες δοκιμές για τον Μάκη Γιατρά με τον Λούντζη να είναι στην αποστολή αλλά δεν θα αγωνιστεί για να προφυλαχθεί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement