Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Πάση θυσία «τρίποντο» αναζητά ο Διαγόρας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Διαγόρας φιλοξενείται (3μ.μ.) στο Μαχαιράδο από τον Εθνικό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Διαγόρα σήμερα που ταξιδεύει… στην Ζάκυνθο για το εξ αναβολής της 3ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου βρίσκεται σε δυσμενή θέση αφού από την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετράει συνεχόμενες ήττες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρεθεί στην 11η θέση με 4 μόλις βαθμούς. Στο εξ αναβολής σημερινό παιχνίδι λοιπόν οι Βραχνιώτες πρέπει να πάρουν πάση θυσία τη νίκη αφού την επόμενη αγωνιστική (8η) καλούνται να αντιμετωπίσουν στο ντέρμπι της Αχαΐας την Θύελλα Πατρών.

Δυστυχώς η μεγάλη διακοπή φαίνεται να έκανε κακό σε πολλές ομάδες. Δύο από αυτές προς το παρόν είναι της Αχαΐας, η Θύελλα και ο Διαγόρας. Η μόνη που δείχνει να κρατάει… γερά τις τύχες της στα πόδια της είναι η Αχαϊκή που τις τρεις αγωνιστικές (έχει κάνει και ρεπό) έχει μια ισοπαλία και μια νίκη.

Οι Πατρινοί λοιπόν σήμερα πρέπει να νικήσουν και να βρεθούν λίγο κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού πηγαίνοντας στους 7 βαθμούς. Ο αντίπαλος εκεί που βρισκόταν στα χαμηλά πριν από τη διακοπή με την επανέναρξη έχει κάνει δυνατό καμ-μπακ, πηγαίνοντας στην 7η θέση με 9 βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι το έργο των Βραχνιωτών δεν  θα είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν με γεμάτες τις… βαλίτσες τους.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος από τον σύνδεσμο της Ηλείας με βοηθούς τους Χρήστο Λιάπη και Γιώργο Καράμερο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Σήμερα θα διεξαχθεί και το εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αίαντα Γαστούνης και το Διαβολίτσι. Ένα παιχνίδι που σίγουρα οι Αχαιοί θα ήθελαν να κερδίσουν για να μείνει κάτω από την ζώνη η ομάδα της Μεσσηνίας. Διαιτητής θα είναι ο Αχαιός Αλέξανδρος Φωκάς με βοηθούς τους Δημήτρη Σωτηρόπουλο και Άγγελο Καρρά από τον ίδιο σύνδεσμο.

Γήπ. Γαστούνης, 4:30μ.μ.: Αίας Γαστούνης-ΑΟ Διαβολιτσίου, Αλ. Φωκάς

Γήπ. Μαχαιράδων, 3μ.μ.: Εθνικός Σκουλικάδου-Διαγόρας Βραχνεΐκων, Γρ. Ρηγόπουλος.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ

8η Αγωνιστική

Πάμισος-Παναιγιάλειος

Εθνικός Σκουλικάδου-ΑΟ Τσιλιβί

Παλληξουριακός-Αχαϊκή

Αίας Γαστούνης-ΠΑΟ Βάρδας

Θύελλα Πατρών-Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΟ Διαβολιτσίου

Ρεπό: Ζάκυνθος.

 

 

 

 

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement