Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πόσοι νοσηλεύονται στα νοσοκομεία-Αυξάνονται τα χειρουργεία μετά το Πάσχα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε 150 ανέρχονται οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας.

Οι 88 νοσηλεύονται στο ΠΓΝΠ, εκ των οποίων οι 58 στην Κλινική, 4 στην Παιδιατρική Κλινική και 26 στην ΜΕΘ Covid, ενώ 62 στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» εκ των οποίων 10 στην ΜΕΘ και 52 στις Κλινικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΠΓΝΠ

Εξάλλου, χθες συνεδρίασε το Συντονιστικό Οργανο Covid του ΠΓΝΠ παρουσία του κ. Καρβέλη και αφού έγινε εκτίμηση της κατάστασης συζητήθηκε πως μετά το Πάσχα θα αρχίσει η σταδιακή επαναλειτιουργία των χειρουργείων με στόχο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου να λειτουργεί το 50%.

Αξίζει να αναφέρουμε πως προχθές ξεκίνησαν οι εφημερίες των ιατρών από την Πάτρα στην παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Πύργου, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη λειτουργία της κλινικής, ιδίως σε αυτήν την περίοδο που είναι ακόμη σε έξαρση ο κορωνοϊός. Με απόφαση του κ. Καρβέλη θα μεταβαίνουν στον Πύργο εννέα συνολικά ιατροί παθολόγοι από την αχαϊκή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή, έως ότου φυσικά δοθεί μόνιμη λύση στο θέμα, δηλαδή μέχρι να προσληφθούν μόνιμοι ιατροί στην παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Πύργου.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement