Connect with us

Αθλητισμός

Το ήθελε… το πήρε o Διαγόρας

Published

on

 

Οι Βραχνιώτες  έφυγαν από την Ζάκυνθο με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές τους “καθαρίζοντας” με 1-0 τον Εθνικό Σκουλικάδου

 

Μεγάλο «διπλό» απέσπασε η ομάδα του Διαγόρα Βραχνεϊκων στο νησί της Ζακύνθου καθώς επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Σκουλικάδου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η νίκη αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί τεράστια, αρχικά διότι ο Διαγόρας δεν είχε άλλα περιθώριο για να απολέσει βαθμούς και κατά δεύτερο λόγο σταμάτησε τον Εθνικό που στα τελευταία παιχνίδια είχε σημειώσει σημαντικές νίκες περνώντας πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την συνάντηση πέτυχε στο 32’ ο Δ. Αλεξανδρής, με όμορφη κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στο 55’ της συνάντησης ο Εθνικός κερδίζει πέναλτι 55‘ όταν ο Τριανταγυλλόπουλος ανέτρεψε εντος περιοχή τον Νικολακόπουλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δακάτος με τον Μπαμπούνη να κρατάει το 1-0 υπερ της ομάδας του.

Οι Βραχνιώτες θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 73′ της συνάντησης όταν ο Δ. Αλεξανδρής επιχείρησε το ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 84′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Νικολακόπουλο

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ : Παπαδόπουλος, Μαρίνος, Προκόπης (74′ Αντωνιάδης), Περιστέρης, Μουσαϊ (46′ Πίντο), Δαδάκος, Βαρδάκας, Κυριαζόπουλος (46′ Σίλβα), Μεταξάς, Νικολακόπουλος, Λαμπρόπουλος

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Μπαμπούνης, Πανάρετος, Γκολφινόπουλος (59′ Κούστα), Σιδέρης, Σαρρής, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος (80′ Κούσουλας), Δ. Αλεξανδρής, Α. Αλεξανδρής (88′ Δημόπουλος), Γεωργαντόπουλος (88′ Λούσκος), Σταυρόπουλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement