Connect with us

Μπάσκετ

Μ. Γιατράς: “Κερδίσαμε δίκαια, έχουμε κάνει κάποια ενίσχυση”

Published

on

Ο τεχνικός του Προμηθέα. Μάκης Γιατράς δήλωσε τα εξής μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ηρακλή: «Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογική σημασία για εμάς. Παρόλα αυτά, ήρθαμε για να παίξουμε, για να σεβαστούμε και τον Ηρακλή και το παιχνίδι. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια.

Ήταν ένα ματς που ήταν ντέρμπι. Ο κόσμος είδε ένα καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε. Να ευχηθώ καλή Ανάσταση, υγεία και καλό Πάσχα σε όλον τον κόσμο. Θα κοιτάξουμε το Κύπελλο και τα Playoffs μετά το Πάσχα.
Έχουμε κάνει κάποια ενίσχυση. Τώρα θα ξεκουραστούμε δύο μέρες και μετά θα προετοιμαστούμε. Είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε ομάδα, που αυτό είναι το σημαντικότερο απ’ όλα. Έχουν γίνει πολλά φέτος, αλλά όπως έχω ξαναπεί ας μην γκρινιάζουμε. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να βρισκόμαστε στο γήπεδο και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες έξω. Θα κοιτάξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε υγεία, να μην έχουμε τραυματισμούς και να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα.
Λείπει ο Λούντζης που είναι ένας κομβικός παίκτης για εμάς, που έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Παρόλα αυτά, όσα παιδιά έπαιξαν σήμερα έδειξαν ότι δίκαια είναι στον Προμηθέα, ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ηρακλή».

Ροή ειδήσεων

Advertisement