Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Οι προσφυγές από τους πρώην παίκτες έχουν φέρει έξτρα βάρος στην Παναχαϊκή και όλα είναι ανοιχτά

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ούτε οι εμφανίσεις της Παναχαϊκής ούτε η διαδικασία των πλέι-άουτ της Σούπερ Λιγκ 2 παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έτσι αυτό που τελευταία απασχολεί την πλειοψηφία των φιλάθλων -αρκεί μια ματιά στα social media- είναι τι μέλλει γενέσθαι με το διοικητικό.

Παρότι την προηγουμένη εβδομάδα ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος είχε ξεκινήσει άτυπα να κάνει πρώτες κινήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, εν τούτοις οι προσφυγές αλλά και τα εξώδικα που έκαναν πρώην παίκτες στη νυν ΠΑΕ, έχουν φέρει έξτρα οικονομικό βάρος και έτσι πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε πως μετά τη δικαίωση του Ρόκα, υπόθεση που αποτελεί «οδηγό» για τους υπόλοιπους, έχουν κινηθεί νομικά οι Γ. Λαμπρόπουλος, Παπανικολάου, Πινδώνης, Μουκίδης και Μητρόπουλος-χθες λέγεται πως έκανε κίνηση και ο Ανδρέας Χούσα- ενώ λέγεται πως θα υπάρξουν και άλλοι οι οποίοι θα διεκδικήσουν χρήματα που τους οφείλονται την περίοδο 15-16.
Με πρόχειρους υπολογισμούς και με βάση το 50% από τα χρήματα που διεκδικούν -αυτό λέει η νομοθεσία- μέχρι τώρα οι πρώην παίκτες, μιλάμε για ένα επιπλέον ποσό της τάξης του 70-80.000 ευρώ που θα πρέπει να δοθούν για να διευθετηθούν οι μέχρι τώρα υποχρεώσεις και το ποσό δεν είναι καθόλου αμελητέο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο Γ. ΜΠΑΡΛΟΣ KAI ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ
Σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιώργου Μπάρλου, υπάρχει απογοήτευση από τις τελευταίες εξελίξεις, είναι προβληματισμένος και δεν είναι τυχαίο που προχθές δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο της Αγυιάς.
Οι πληροφορίες από το περιβάλλον λένε πως η νυν διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει χρήματα στους πρώην παίκτες αφού δεν τα οφείλει η ίδια και έτσι γενικότερα υπάρχει προβληματισμός για το πώς θα χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα.
Μάλιστα ο Γιώργος Μπάρλος έχει αναθέσει το θέμα αυτό στους νομικούς του συμβούλους για να δουν αν μπορεί να βρεθεί λύση και να δοθεί λύση από την πολιτεία για να μην πληρωθούν τα χρήματα αυτά αν και οι εκτιμήσεις λένε πως δύσκολα η Παναχαϊκή θα το αποφύγει και οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Από εκεί και πέρα η ομάδα από χθες έχει στρέψει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης.
Στόχος είναι η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες για πολλούς λόγους και φυσικά για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία καθώς για τους τύπους θέλει ακόμα 1 βαθμό.
Εκτός μάχης για το ματς της Τρίτης είναι ο Πατάπης λόγω του ότι είναι τραυματίας και είναι πιθανό να προφυλαχθεί και ο Χουάν Λαρέα που έχει ενοχλήσεις στη μέση αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει αύριο-μεθαύριο.
Να σημειωθεί πως οι κοκκινόμαυροι χθες είχαν ρεπό και από σήμερα επιστρέφουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προπονήσεις ενώ θα κάνουν προπόνηση καθημερινά μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το τεχνικό τιμ, οι παίκτες, θα πάρουν ρεπό την Κυριακή του Πάσχα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα που θα γίνουν οι τελικές δοκιμές πριν από την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement