Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γύρισαν πίσω από τα διόδια του Ρίου-Πάνω από 40 πρόστιμα από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και χθες το πρωί

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Τροχαίας στα διόδια των Εθνικών Οδών για να αποτραπεί το ενδεχόμενο παραβίασης της απαγόρευσης των υπερτοπικών μετακινήσεων λόγω της πανδημίας.

Οι έλεγχοι είναι αυστηροί στα διόδια του Ρίου και τόσο χθες το πρωί όσο και προχθές το απόγευμα, τέσσερα περιπολικά της Τροχαίας δεν άφηναν να περάσει όχημα χωρίς να δουν τα έγγραφα των οδηγών.

Στα διόδια του Ρίου βρέθηκε χθες το πρωί ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος και η διοικήτρια της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας Χριστίνα Στάμου, για να εποπτεύουν την κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, όπου η κίνηση ήταν αισθητά περιορισμένη αλλά και η παραβατικότητα μικρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προηγούμενη Παρασκευή έως και χθες Μεγάλη Πέμπτη, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων έχει γυρίσει πίσω πέντε αυτοκίνητα, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα. Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι χθες στα διόδια του Ρίου και του Ελαιώνα είχαν βεβαιωθεί πάνω από 40 πρόστιμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, από την Ολυμπία Οδό, από τα διόδια της Ελευσίνας, από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι, χθες Μεγάλη Πέμπτη είχαν διέλθει στο ρεύμα από Αθήνα προς Πάτρα, 6.000 οχήματα. Η μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη εποχή το 2019, προ κορωνοϊού είναι όπως επισημαίνεται, 70% και σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη 8% κάτω.

Από τα διόδια του Ρίου από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, στο ρεύμα προς Πάτρα είχαν περάσει 2.250 οχήματα όταν την προηγούμενη Πέμπτη στο ίδιο διάστημα ήταν 2.100.

Από τα διόδια του Ζευγολατιού ς από τα μεσάνυχτα ως τις 12 χθες το μεσημέρι στο ρεύμα προς Πάτρα, καταγράφηκαν 2.400 οχήματα. Την προηγούμενη Πέμπτη στο αντίστοιχο διάστημα ήταν 2.300.

Στα διόδια του Ελαιώνα στο ρεύμα προς Πάτρα, από τα μεσάνυχτα ως τις 12 το μεσημέρι, είχαν διέλθει 2.100 οχήματα και αντιστοίχως την προηγούμενη Πέμπτη 1.900 Ι.Χ.
Περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας στο δίκτυο της Πατρών – Κορίνθου αλλά και της Τροχαίας Πατρών στο δίκτυο της Πατρών – Πύργου θα βρίσκονται επί ποδός μέχρι και την Τρίτη του

Ροή ειδήσεων

Advertisement