Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή φουλάρει για ΑΕ Καραϊσκάκη την Τρίτη του Πάσχα

Δημοσιεύθηκε

στις

Γιορτές στο γήπεδο θα κάνει η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία δεν μπορεί να πάρει μέρες άδειας λόγω των εορτών του Πάσχα αφού την Τρίτη του Πάσχα υπάρχει αγωνιστική δράση με την αναμέτρηση στην Άρτα, κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει βγάλει το τεχνικό τιμ, θα γίνει κανονικά προπόνηση σήμερα και αύριο, ρεπό θα πάρουν μόνο την Κυριακή του Πάσχα για να κάνουν οι παίκτες με τις οικογένειές τους και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα.
Παρότι το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για την πατρινή ομάδα, εν τούτους η τελευταία οφείλει να είναι ανταγωνιστική και να δείξει καλό πρόσωπο ώστε να πάρει τη νίκη.
Βέβαια το έργο της δεν είναι πολύ εύκολο καθώς η ομάδα της Άρτας καίγεται για τη νίκη προκειμένου να κάνει βήμα σωτηρίας όμως από την άλλη και η Παναχαϊκή θα πρέπει να παίξει για το γόητρό της.
Οι παίκτες προπονήθηκαν χθες στο γήπεδο της Οβρυάς και εκτός από τον Δημήτρη Πατάπη που είναι τραυματίας, αμφίβολος είναι ο Αποστολόπουλος ο οποίος θα δοκιμάσει σήμερα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.
Η ΠΑΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες λένε πως η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα στηρίξει την πρωτοβουλία των παλαίμαχων του συλλόγου για τη συγκέντρωση τροφίμων που θα γίνει σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς, δείχνοντας από κοινού το κοινωνικό πρόσωπο.
Παλαίμαχοι και ΠΑΕ θα συγκεντρώσουν τρόφιμα που θα δοθούν στο Άσυλο Ανιάτων Πάτρας.
Στο σημείο θα βρίσκεται από νωρίς μέλη του Δ.Σ. των παλαιμάχων με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Αργυρόπουλο αλλά και στελέχη της ΠΑΕ.
* Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα των προσφυγών που έχουν κάνει πρώην παίκτες της ομάδας και έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη διοίκηση.
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement