Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας γεμίζει για λίγο «μπαταρίες» και πιάνει δουλειά για να διεκδικήσει τον πρώτο μεγάλο στόχο

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Άνω τελεία βάζει η ομάδα του Προμηθέα στο πρωτάθλημα και από σήμερα στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο Κύπελλο Ελλάδας και τον μεγάλο τελικό που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στην Αθήνα χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί ακόμα η έδρα αλλά και ο αντίπαλος.

Η πατρινή ομάδα κόντρα στον Ηρακλή έδειξε πως παρά το μικρό ροτέισον επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και διατηρήθηκε σε καλή κατάσταση παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε και ήταν λογικό να την επηρεάσουν.
Πλέον άπαντες κοιτάζουν τον πρώτο μεγάλο στόχο που είναι ο τελικός της Κυριακής 9 Μαΐου και φυσικά στόχος της είναι να πάρει την κούπα για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Βέβαια ο αντίπαλος δεν έχει βγει ακόμα, θα προκύψει την Πέμπτη του Πάσχα όταν θα γίνει ο ημιτελικός ανάμεσα στο Λαύριο και το νικητή του ΠΑΟ-Περιστέρι αλλά μέχρι τότε θα δουλεύει με στόχο να είναι πανέτοιμος.
ΗΡΘΕ Ο ΚΛΑΒΕΛ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ Τ. ΡΕΪΣ
Στο θέμα της ενίσχυσης στην Πάτρα είναι από χθες ο Πορτορικανός γκαρντ Τζιάν Κλαβέλ ο οποίος τακτοποιήθηκε στη νέα του κατοικία. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα θα ξεκινήσει από σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα κάνει ταχύρρυθμα τμήματα προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδας και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο ντεμπούτο του στον τελικό κυπέλλου.
Στα συν του Κλαβέλ είναι πως μέχρι την περασμένη εβδομάδα έπαιζε στην ρωσική Σαρατοβ και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες λένε πως η ομάδα θα ενισχυθεί με έναν ακόμα ξένο παίκτη, χθες διέρρευσε πως έχει γίνει επαφή με τον 24χρονο Αμερικανό πλέι-μέικερ Τράβις Ρέι και θα υπάρξουν εξελίξεις σήμερα ή το αργότερο αύριο ενώ πάντα παίζει η περίπτωση να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Αμερικάνο Κέντρικ Ρέι.
Άλλωστε το χρονικό περιθώριο για προσθήκη, είναι μέχρι την Κυριακή και όποτε οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Γιατράς επειδή το επόμενο παιχνίδι είναι σε 11 μέρες και μεσολαβεί η εορτή του Πάσχα, έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει ανήμερα του Πάσχα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement