Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

H Παναχαϊκή γιορτές στο γήπεδο, ξεκούραση μόνο το Πάσχα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις γιορτές του Πάσχα  στο γήπεδο θα κάνει φέτος η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία την Τρίτη έχει αγωνιστική υποχρέωση εκτός έδρας με την ΑΕ Καραϊσκάκη και έτσι οι παίκτες θα κάνουν κανονικά προπόνηση και τον Μεγάλο Σάββατο.

Οι κοκκινόμαυροι έχουν ρεπό μόνο  την Κυριακή του Πάσχα έτσι ώστε να περάσουν οι ποδοσφαιριστές με τις οικογένειες τους αυτή την Άγια Μέρα.

Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Δευτέρα του Πάσχα όπου θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές από τον τεχνικό Χρήστο Καραπίτσο για τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Παναχαϊκή

Ο Πατρινός Θ. Αργυρόπουλος οδεύει προς τη Ν. Αρτάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον πήχη ψηλά έχει θέσει η Νέα Αρτάκη τη νέα χρονιά και αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις σε όλα τα επίπεδα που κάνει προκειμένου να πετύχει το στόχο της!

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mikriliga.com ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βαγιάννης σε συνεννόηση με τον τεχνικό του συλλόγου Νίκο Κουρμπανά ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Θύμιο Αργυρόπουλο, με τον Έλληνα μέσο να φοράει τη φανέλα του συλλόγου!

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος έχει φορέσει σε δυο φάσεις τη φανέλα της Παναχαϊκής με μεγάλη επιτυχία την τριετία 2016-2019, εκτός από την τρέχουσα θητεία του την περσινή χρονιά!

Την περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Επισκοπή όπου πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Η επίσημη πρόταση του Π. Σταθάκη στην ΠΓΕ για το μάνατζμεντ της Παναχαϊκής!

Δημοσιεύθηκε

στις

Πριν από λίγη ώρα, η πλευρά του Πέτρου Σταθάκη, δημοσιοποίησε την επίσημη  πρόταση που έχει στείλει εδώ και λίγες ώρες στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή με την οποία ζητά το μάνατζμεντ της ομάδας ποδόσφαιρου για τη νέα περίοδο.

 

Η πρόταση αναφέρει τα εξής: Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, δια της παρούσης επιστολής σας γνωστοποιούμε το ενδιαφέρον μας για την ανάληψη του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής σε συνεργασία φυσικά με εσάς από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι ερασιτεχνικό.

Με την ακόλουθη πρόταση εκπροσωπώ ένα γκρουπ Αμερικανών επιχειρηματιών αποτελούμενο από τους Άστον Μπέιλι (Ashton Bailey), τον αδερφό του Μπράντον (Brandon Bailey) και τους συνεταίρους του Τζόσεφ Κόμπζαν (Joseph Kobzan) και Τζάρεντ Βέις (Jared Weiss).

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος μας και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια μετά τη μη συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2, σας κάνουμε γνωστό πως ήδη υπάρχει πλάνο για τη λειτουργία της Παναχαϊκής στην Γ’ Εθνική το οποίο είναι έτοιμο να τρέξει άμεσα αν και εφόσον μας δώσετε την έγκριση να αναλάβουμε το μάνατζμεντ. Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες συμφωνίες και επαφές με πρόσωπα για τη στελέχωση της ομάδας που σκοπός της θα είναι η επαγγελματική λειτουργία της τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Οι στόχοι μας και το όραμα μας είναι μακροπρόθεσμα, με βασική προτεραιότητα να επαναφέρουμε την Παναχαϊκή στον κοινωνικό ιστό της πόλης και να την κάνουμε ξανά ελκυστική προς όλους καθώς το ιστορικό μέγεθος της δεν αμφισβητείται και θεωρούμε ότι με το πλάνο μας και τον επαγγελματισμό μας θα συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά θεωρούμε επιβεβλημένο και το θέτουμε ως απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει αντίκρισμα η επένδυση μας να θέσουμε μία βάση για πλάνο τριετίας έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Εξάλλου εμείς δεν βλέπουμε την Παναχαϊκή ως μία επιπόλαιη επιχειρηματική κίνηση, αλλά ως μία μοναδική επενδυτική ευκαιρία που μπορεί να μας αποφέρει κέρδη τα οποία θα έρθουν μόνο αν η ομάδα πετύχει τους στόχους της αγωνιστικά. Μέσα από τις επιτυχίες της Παναχαϊκής και την επιστροφή της εκεί όπου ιστορικά ανήκει θα προκύψουν οφέλη σε όλες τις πλευρές.

Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της επόμενης χρονιάς για την ανταγωνιστική παρουσία της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Αυτό ωστόσο, δεν μας εμποδίζει να θέσουμε σε εφαρμογή το σχέδιο μας που είναι η Παναχαϊκή ως μεγάλος σύλλογος με τεράστια βάση φιλάθλων να βρεθεί τα επόμενα χρόνια σε σημείο όπου θα αυτοχρηματοδοτείται χωρίς να εξαρτάται συνεχώς από συγκεκριμένα πρόσωπα. Η Παναχαϊκή οφείλει να προχωρήσει με πλάνο εξυγίανσης κάτι που θα είναι η βασική προτεραιότητα μας. Καθαρές κουβέντες, με ειλικρίνεια προς τον κόσμο και όλους τους εμπλεκόμενους. Δεν θέλουμε να είμαστε ακόμα μία “φωτοβολίδα” στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μας, αλλά δεν το επιτρέπει και η τεράστια ιστορία αυτής της ομάδας.

Επίσης, κάτι που μπορεί να γίνει και υπάρχει στο πλάνο μας είναι η από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων με οικονομικά οφέλη και για τις δύο πλευρές αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των μεταξύ μας σχέσεων. Στα σχέδια μας όσον αφορά τη γενικότερη εξάπλωση της ιδέας της Παναχαϊκής είναι η δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, ενώ στις προτεραιότητες μας είναι η στήριξη του τμήματος του γυναικείου βόλεϊ που υπάγεται σε εσάς έτσι ώστε να κάνουμε πράξη το σύνθημα, «Μία ομάδα, μία οικογένεια».

Ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιο για την επένδυση στην οποία είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε στην Παναχαϊκή αφορά το γηπεδικό. Όλοι γνωρίζουμε πως το ιστορικό γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά είναι ένας χώρος που έχει τεράστιες προοπτικές. Είναι βασικό για εμάς να δούμε τι μπορεί να αποφέρει η αναβάθμιση του γηπέδου εμπορικά και αγωνιστικά για το καλό της Παναχαϊκής σε συνολικό επίπεδο.

Αναμένουμε σύντομα την απάντηση σας και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Πέτρος Σταθάκης.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Η ΠΓΕ εν αναμονή επίσημων προτάσεων-Μέχρι το Σαββάτο η διορία του Δ.Σ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή είναι αυτή που  κινεί πλέον τις εξελίξεις  και το βράδυ  της Τρίτης έχει προγραμματιστεί Δ.Σ.  για να συζητηθεί τι μέλλει γενέσθαι για τη ομάδα ποδοσφαίρου.

Όμως ο μεγάλος εχθρός για τις εξελίξεις είναι ο χρόνος καθώς η διορία που είχε δοθεί από την ΕΠΟ για δήλωση συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική έληξε την περασμένη Παρασκευή, όμως θα δοθεί παράταση για τις περιπτώσεις της Παναχαϊκής.

Θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει την ομάδα και αυτός επίσης πολύ γρήγορα να χτίσει ομάδα, να βρει προπονητή και παίκτες που θα μπουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προετοιμασία με δεδομένο πως το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου ενώ έχει αγώνα κυπέλλου στα τέλη Αυγούστου.

Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως υπάρχει ήδη μια πρόταση, αυτή του Πέτρου Σταθάκη και των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί με τις πληροφορίες να λένε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο ο πρώην γενικός αρχηγός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΓΕ Παναγιώτη Σεμιτέκολο και μίλησαν εφ’ όλης της ύλης.

Στην ΠΓΕ περιμένουν  όμως η πρόταση του Σταθάκη να γίνει και επίσημα ώστε να συζητηθεί στο Δ.Σ. της Τρίτης και παράλληλα υπάρχει αναμονή αν θα εμφανιστεί και άλλη πρόταση με τις  φήμες να λένε πως υπάρχει ένα γκρουπ Πατρινών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την αμάδα στη Γ΄ Εθνική ωστόσο μέχρι χθες δεν είχαν εκδηλώσει επίσημα κάποια επιθυμία.

Πλέον η απόφαση που θα κληθεί να πάρει το Δ.Σ. της ΠΓΕ θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας καθώς θα πρέπει να γίνει μάθημα τα λάθη του παρελθόντος και να εξετάσει με πολύ μεγάλη προσοχή σε ποιον θα δώσει τα κλειδιά της ομάδας.

Θα πρέπει οι άνθρωποι της ΠΓΕ να κάνουν  πολύ προσεκτική επιλογή ώστε να διασφαλίσει πως η αμάδα θα πάει σε χέρια ανθρώπους που έχουν όραμα.

Μάλιστα λέγεται πως στο σημερινό Δ.Σ. θα συζητηθεί και η διορία που θα δώσει στους ενδιαφερομένους επενδυτές με το ρεπορτάζ της «Γ» να λέει πως η διορία που θα θέσει το συμβούλιο,  θα είναι μέχρι το Σάββατο 7 Αυγούστου.

Αν δηλαδή μέχρι τις 7 Αυγούστου, δεν έχει εμφανιστεί ενδιαφερόμενος ο οποίος θα δώσει και τις απαραίτητες εγγυήσεις στην ΠΓΕ, τότε μην αποκλείσει κανείς η Παναχαϊκή να μην αγωνιστεί ούτε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία…

Π.Κ.

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα