Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 53χρονου στην Κοζάνη – Είπαν πως λιποθύμησε αλλά τον είχαν μαχαιρώσει

Δημοσιεύθηκε

στις

Για ανθρωποκτονία ενός 53χρονου κατηγορούνται δύο κάτοικοι Κοζάνης.

Ο 53χρονος, κάτοικος Κρόκου Κοζάνης, σύμφωνα με το kozan.gr, μεταφέρθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Πέμπτης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, ο 53χρονος μετέβη σε ένα φιλικό σπίτι στην Κοζάνη. Κάποια στιγμή, τα δύο άτομα που ήταν μαζί του στο σπίτι – ένας άνδρας και μια γυναίκα – κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ενημέρωσαν πως ο 53χρονος λιποθύμησε και έδειχνε να έχει απώλεια συνείδησης.

Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 53χρονο στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου, όπου οι γιατροί, πραγματοποίησαν προσπάθειες ανάνηψης, όμως δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο 53χρονος έφερε τραύμα, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, στην περιοχή του θώρακα, το οποίο κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς που διερεύνησαν ενδελεχώς την υπόθεση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης
Το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Κοζάνης συνέλαβαν την Μεγάλη Παρασκευή τους άλλους δύο που ήταν μαζί του – έναν 51χρονο και μία 48χρονη – για την ανθρωποκτονία του 53χρονου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και συνέργειας σε αυτή.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, προηγήθηκε ενδελεχής ανάλυση του τόπου του εγκλήματος και αξιοποιήθηκαν προανακριτικά στοιχεία και ερευνητικά δεδομένα που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, προηγήθηκε διαπληκτισμός για προσωπικές διαφορές μεταξύ του ενός δράστη, παρουσία του άλλου, με το θύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο ο 53χρονος.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/exihniastike-dolofonia-53hronoy-stin-kozani


Ροή ειδήσεων

Advertisement