Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Από αναμμένο καντήλι ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στη Βενιζέλου-Η άμεση επέμβαση της Π.Υ απέτρεψε τα χειρότερα(ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Πανικός επικράτησε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου,  εξαιτίας μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου.

Η κινητοποίηση της Π.Υ ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έφτασαν 10 οχήματα με 20 άνδρες, ενώ στο συμβάν συνέδραμε και η ΕΛ.ΑΣ, εκκενώνοντας  διαμερίσματα ακόμη και γειτονικών πολυκατοικιών, με την κυκλοφορία στο σημείο να διακόπτεται για περισσότερο από δύο ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr η ένοικος του διαμερίσματος μετέβη στην οικία της από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου για να ανάψει καντήλι με το Άγιο Φως και επέστρεψε στην εκκλησία για να παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Λειτουργία.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από το αναμμένο καντήλι και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στους χώρους του διαμερίσματος, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς. Οι γείτονες αντιλήφθηκαν το συμβάν και κάλεσαν την Πυροσβεστική, της οποία η επέμβαση ήταν καίρια, αποτρέποντας περαιτέρω εξάπλωση της φωτιάς.

Υλικές ζημιές υπέστησαν και άλλα διαμερίσματα, ωστόσο το ευχάριστο είναι πως άπαντες είναι καλά στην υγεία τους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement