Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Άγριες Μέλισσες: Η είδηση σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς και συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο ενδιαφέρον των τηλεθεατών που έχουν αγαπήσει πάρα πολύ την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω, καθώς πολλά μέτωπα είναι ανοικτά, με τον Δούκα, τον Μιλτιάδη, τον συνεταιρισμό και πολλά άλλα.

Ο Μιλτιάδης καταστρέφει την ημέρα των εγκαινίων του εργοστασίου του Δούκα και τότε ο τελευταίος με τον Μελέτη αποφασίζουν να τον εκδικηθούν. Ο Μελέτης, στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιλτιάδη και σχεδιάζει να τον φέρει στα όριά του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού “MYTV”. Τον προκαλεί λεκτικά και οι δυο τους συγκρούονται ακόμη μία φορά. Ο Μιλτιάδης δείχνει πια να έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο των κινήσεών του και κανείς δεν μπορεί να τον ηρεμήσει. Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν, αν και ακόμη ο δάσκαλος σκέφτεται πως η πιο σωστή λύση είναι να τον κλείσει σε ίδρυμα.

Ο Δούκας με τον Μελέτη συνεχίζουν το σχέδιό τους και καταγγέλλουν τον Μιλτιάδη. Η είδηση σκάει σαν βόμβα στο χωριό. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, στις Άγριες Μέλισσες, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει, καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Για πρώτη φορά, ο Κωνσταντής αποστασιοποιείται τόσο από τον πατέρα του όσο και από τον ξάδελφό του. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, κάνει τα πάντα προκειμένου να μην εμφανιστεί μπροστά στον εισαγγελέα, ενώ ο συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά, προκειμένου να αποζημιωθούν για τις σοδειές τους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement