Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή θα είναι η πιο οδυνηρή στιγμή του Αλέξη

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλά είναι τα spoilers που κυκλοφορούν για τις Άγριες Μέλισσες. Ένα από αυτά αφορά στον Αλέξη Γραμματικό τον εισαγγελέα και σύζυγο της Πηνελόπης ο οποίος δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο της σειράς καθώς πεθαίνει με ιδιαίτερο τρόπο. Ωστόσο πριν φύγει από τη ζωή θα ζήσει μια τραγική στιγμή όταν θα μάθει την αλήθεια για την Πηνελόπη και τον Μελέτη.

Ο κόσμος του εισαγγελέα (Σπύρος Σταμούλης) θα γκρεμιστεί, όταν μάθει ότι η γυναίκα του, δεν έδωσε ένα απλό φιλί με τον πρώην εραστή της και ξάδελφό της αλλά και ότι έκαναν έρωτα.  Ο Αλέξης, ψάχνοντας να μάθει τον πραγματικό λόγο που η Πηνελόπη του ζήτησε να χωρίσουν, οι υποψίες του τον οδηγούν στον γυναικολόγο της.

Εκείνος του απαντά στα ερωτήματά του: «Σε αυτά που με ρωτάτε μόνο η γυναίκα σας μπορεί να σας απαντήσει»… Η απάντηση αυτή κάνει ακόμα πιο ανήσυχο τον Αλέξη που βρίσκει την Πηνελόπη.

Τη βρίσκει και της λέει πως αποφάσισε να φύγει γιατί το παιδί που έχασε δεν ήταν δικό του, αλλά του Μελέτη γιατί πλάγιασαν μαζί και εκείνη, αντί να του απαντήσει, σκύβει το κεφάλι και είναι σαν να δέχεται τα πάντα.

Η αντίδρασή της εξοργίζει τον Γραμματικό, που της λέει: «Είσαι τελικά μια πραγματική Σεβαστού και νόμιζα ότι ήσουν διαφορετική»… Λίγο αργότερα συναντά τον Μελέτη και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο τμήμα. Τι θα γίνει όμως μετά;

www.protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement