Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Αναζωογονητικό πράσινο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η μόδα της φετινής άνοιξης μοιάζει να αγαπά τα χρώματα περισσότερο από ποτέ. Βέβαια αυτή ίσως είναι μια αίσθηση που έχετε κάθε χρόνο, επειδή τα φρέσκα χρώματα της κάθε σεζόν μοιάζουν καινούρια. Πάντως, τη φετινή σεζόν οι σχεδιαστές έδειξαν μια ιδιαίτερη αδυναμία στις θερμές αποχρώσεις, με το φούξια, το ροζ και το απαλό πορτοκαλί να πρωταγωνιστούν στις συλλογές τους.

Ένα φρέσκο χρώμα

Παρ΄ όλα αυτά, φαίνεται ότι οι κομψές φίλες της μόδας έχουν κάποιες σταθερές προτιμήσεις όσον αφορά τα χρώματα που εντάσσουν στην γκαρνταρόμπα τους και φέτος εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στα αξεσουάρ που ντύνονται με πράσινο χρώμα. Η φωτεινή πράσινη απόχρωση μπορεί να κυμαίνεται από το πιο ποπ λάϊμ, το φρέσκο πράσινο του μήλου, το πιο σικ λαδί ή το φωτογενές “kelly green”.

Σε τσάντες, παπούτσια…

Δεν είναι μόνο οι πλεκτές δερμάτινες τσάντες του οίκου Bottega Veneta, τα neon mules του The Attico και τα πάντα κλασικά αθλητικά παπούτσια -είναι αξεσουάρ από πολλά brands που φοριούνται μεμονωμένα ή συνδυαστικά και αναβαθμίζουν τα σύνολά σας.

… αλλά και σε αξεσουάρ

Αντίστοιχα, το ύφος των αξεσουάρ αλλάζει -μία ντελικάτη, πολυτελή δερμάτινη τσάντα κάνει ενδιαφέρουσα αντίθεση με ένα ζευγάρι chunky αθλητικά και ένα αθλητικό καπέλο μπέιζμπολ είναι ο αναπάντεχος συνδυασμός για τα sleek mules με τακούνι.

Δείξτε… θάρρος!

Τα ενημερωμένα κορίτσια της μόδας επενδύουν φέτος σε πράσινα αξεσουάρ και αντίστοιχα κομμάτια και συχνά τα φορούν στο ίδιο ντύσιμο, κάνοντας μια δυναμική δήλωση στιλιστικής επικαιρότητας. Εσείς; Θα τα τολμήσετε;

 

 

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement