Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος για την άτυχη Μαρία

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας θα γραφεί ο τραγικός επίλογος για την 30χρονη Μαρία, η οποία διένυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή τη Μεγάλη Παρασκευή  Πάσχα. Ο σύζυγός της, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν για πάντα.

Η γυναίκα βρισκόταν,  στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και ο θάνατός της αποδίδεται σε μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας).

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, όπου και την εντόπισε νεκρή ο σύζυγός της.

«Είναι κάτι που δυστυχώς δεν προλαμβάνεται και η άτυχη γυναίκα δεν ήταν σε θέση να το γνωρίζει. Ακόμη και σε νοσηλευόμενους ασθενείς είναι δύσκολο να παρασχεθεί βοήθεια, εξελίσσεται ραγδαία», δήλωσε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, η οποία διενήργησε νεκροψία – νεκροτομή στ0 ΠΓΝΠ.

 

Συγκλονίζει με το μήνυμά του ο άνδρας της 

Ο άνδρας της αδυνατεί να πιστέψει το βαρύ χτύπημα της μοίρας. Μάλιστα με ένα μήνυμα που συγκλονίζει, κάτω από την πιο πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του, στο προφίλ που διατηρούσε στο facebook, μη δυνάμενος να δεχτεί την απώλεια:

“Αστέρι μου έρχονται όλοι κ μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μ πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί“.

μου έρχονται όλοι κ μου λένε ζωή σε μένα. Πώς να ζήσω αστέρι μου χωρίς εσένα. Μιλάω καρδιά μου στο κινητό θέλω κάπου να τα πω. Αστέρι μου πάρε με καρδιά μ πάρε με σε ικετεύω να ξανά είμαστε μαζί“.


Ροή ειδήσεων

Advertisement