Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor 4: Ποιον δείχνουν για νικητή του ριάλιτι τα στοιχήματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Survivor 4 με τις διαρκείς ανατροπές του συνεχίζεται και μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το επόμενοο διάστημα αναμένεται το Survivor 4 να γίνει ατομικό και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ουσιαστικά, θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό.

Στο Survivor 4 οι ανατροπές ήταν διαρκείς, οι συμπεριφορές των παικτών άλλαζαν διαρκώς με αποτέλεσμα το κοινό να αντιδρά αναλόγως και κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει στη συνέχεια. Καθώς τα πράγματα φαίνεται πλέον να ξεκαθαρίζουν, υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις για τον νικητή του Survivor 4. Τα στοιχήματα, μάλιστα, δείχνουν τους πιθανούς νικητές, και τα παρουσιάζει το περιοδικό Χάι.

Αν και πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το έπαθλο στο Survivor 4 παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος με απόδοση 5,50 ευρώ, στη δεύτερη θέση στα στοιχήματα έχουμε αλλαγή. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής, που με τις νέες ομάδες βρήκε την ησυχία του, είναι το δεύτερο φαβορί με απόδοση 6,50! Στην 3η θέση έπεσε ο Τριαντάφυλλος, με απόδοση 7,00. Παρότι έχει πολλούς Haters, έχει και πολλούς θαυμαστές, οι οποίοι τον ξεχωρίζουν για το χιούμορ και την παιδικότητά του.

«Οι στοιχηματικές τον θεωρούν ως το τρίτο φαβορί», λέει πρόσωπο από το περιβάλλον του τραγουδιστή. Στην τέταρτη θέση φιγουράρουν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης, αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη. Ενώ ακολουθούν Γιώργος Κόρομι (14,00), Μαριαλένα Ρουμελιώτη (14,00)
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/survivor-4-stoihimata-poios-tha-kerdisei-rialiti


Ροή ειδήσεων

Advertisement