Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
Connect with us

Παναχαϊκή

Οι παλαίμαχοι της Πάτρας και της Παναχαϊκής δεν έπαιξαν μπάλα, αλλά προσέφεραν διαφορετικά

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Λόγω της πανδημίας οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής, αλλά και της Πάτρας έμειναν εκτός γήπεδου για δεύτερη συνεχή χρονιά, όμως άπαντες ευχήθηκαν να είναι η τελευταία και του χρόνου να ανταμώσουν όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο προκειμένου να θυμηθούν τα παλιά στον ποδοσφαιρικό αγώνα Άνω Πόλη-Κάτω Πόλη που διεξάγεται κάθε Μεγάλη Παρασκευή για να τιμηθούν αυτοί που έχουν φύγει από κοντά μας.

Οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής το πρωί της Μ. Παρασκευής, έξω από το γήπεδο της Αγυιάς, συγκεντρώθηκαν από νωρίς και μάζεψαν τρόφιμα τα οποία παρέδωσαν στο Άσυλο Ανιάτων Πάτρας και η ανταπόκριση ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη από όλους.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ Η ΠΑΕ

Την όλη πρωτοβουλία στήριξε και η ΠΑΕ η οποία εκτός από τρόφιμα, θα παραδώσει και ένα χρηματικό ποσό στο Άσυλο Ανιάτων. Στην εκδήλωση, η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Γκαβέρα ο οποίος από την πλευρά του ευχήθηκε του χρόνου να διεξαχθεί το παιχνίδι Άνω Πόλη-Κάτω Πόλη.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ”

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου παλαιμάχων της Παναχαϊκής, Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος είπε: «Λόγω της κατάστασης δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι, αν και κάναμε προσπάθειες να το κάνουμε, αλλά δεν μας άφησαν. Έπρεπε να εμφανιστούμε, όχι από υποχρέωση αλλά επειδή το θέλαμε, να κάνουμε κάποια κίνηση και να μαζέψουμε τρόφιμα για το Άσυλο Ανιάτων. Αυτό μπορούσαμε να κάνουμε φέτος και το κάναμε. Του χρόνου να είμαστε καλά, να παίξουμε το παιχνίδι κανονικά όπως τόσα και τόσα χρόνια».

ME EΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Οι παλαίμαχοι της Πάτρας παράλληλα με την συγκέντρωση τρόφιμων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, πήραν και μια άλλη πρωτοβουλία, τη διοργάνωση έκθεσης φωτογραφίας από τα ιστορικά παιχνίδια Άνω Πόλης-Κάτω Πόλης που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία 50 χρόνια.

Η έκθεση φωτογραφίας, με πολλές σελίδες από τη «Γ», έλαβε χώρα στον α΄ όροφο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και παρά την πανδημία πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο Στάδιο και είδαν από κοντά φωτογραφίες οι οποίες ξύπνησαν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν των παλαιμάχων και το έθιμο του ποδοσφαιρικού αγώνα Άνω Πόλη-Κάτω Πόλη.

Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν και πολλά τρόφιμα τα οποία δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων δείχνοντας για μία ακόμα φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Για την εκδήλωση εξέδωσε ανακοίνωση και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Πάτρας, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:  “Η Μεγάλη Παρασκευή ημέρα πένθους για την ορθοδοξία, ημέρα μνήμης και προσφοράς για τον σύλλογο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πάτρας. Χθες όπως και πέρυσι, δεν παίξαμε τον καθιερωμένο αγώνα παλαιμάχων Άνω Πόλη-Κάτω Πόλη. Βρεθήκαμε όμως στο υπέροχο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας στην αίθουσα τροπαίων του συλλόγου μας για να τιμήσουμε το έθιμο και να ανταλλάξουμε ευχές.

Όλα ήταν όμορφα στην εκδήλωσή μας γιατί ήταν στημένα με μεράκι και αγάπη. Εκθέσαμε φωτογραφίες και κείμενα εφημερίδων από αγώνες παλαιμάχων από το 1970 έως το 2020. 50 χρόνια ιστορία του θεσμού. Τέλος, προσφέραμε τρόφιμα προς τις ευπαθείς οικογένειες της Πάτρας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας».

Παναχαϊκή

Συζητούνται οι προσφυγές από τρεις ακόμα πρώην παίκτες της Παναχαϊκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα βάσανα από το παρελθόν δεν έχουν τελειωμό για την Παναχαϊκή η οποία έχει και άλλες τρεις περιπτώσεις πρώην παικτών που έχουν κινηθεί νομικά και επιζητούν χρήματα από τους κοκκινόμαυρους.

Μιλάμε για τους παίκτες της σεζόν 14-15 συγκεκριμένα τον Βαγγέλη Ντελέκο του οποίου η προσφυγή θα συζητηθεί στις 26 Ιουλίου στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και των Ιωσήφ Λαμπρόπουλου και Βασίλη Μουκίδη που θα συζητηθεί στις 29 Ιουλίου, στο ίδιο όργανο.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

Ο Χ. Αραβίδης ζητά 135.000 ευρώ από την Παναχαϊκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα έχει από χθες στο κεφάλι της η Παναχαϊκή καθώς έγινε γνωστό πως το ποσό που επιζητά στην προσφυγή του ο πρώην παίκτης Χρήστος Αραβίδης φτάνει τα 135.000 ευρώ, αφού εκτός από τις φετινές οφειλές ο Αραβίδης ζητά και μέρος από το συμβόλαιο της περιόδου 21-22.

Η προσφυγή του παίκτη εκδικάστηκε την Δευτέρα ερήμην της ΠΑΕ και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση τις επόμενες μέρες.

Περισσότερα

Παναχαϊκή

ΠΓΕ: “Καλούμε τους εμπλεκόμενους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενδεικτικό του ποσό κρίσιμες είναι οι ώρες για το μέλλον της ιστορικής Παναχαϊκής είναι το γεγονός πως πριν λίγο η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Μπάρλο, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει έκκληση στους μετόχους  της ΠΑΕ  να δώσουν λύση και να την βγάλουν από το αδιέξοδο.

 

GOODYS

Η ανακοίνωση: «Οι έκτακτες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, αποτέλεσμα σειράς γεγονότων που γνωστοποιήθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης, συζητήθηκαν εκτάκτως στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέθεσαν την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και κάλεσαν τους μετόχους της ΠΑΕ να δρομολογήσουν όλες τις επιβεβλημένες διαδικασίες προκειμένου να αρθούν τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί.

Η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση θα δώσει το «παρών» στις όποιες εξελίξεις πιστή τον θεσμικό της ρόλο και προτάσσοντας στην ατζέντα των πρωτοβουλιών της το συμφέρον της ομάδας της πόλης μας.

Η ΠΓΕ θα είναι θεματοφύλακας της ιστορίας και των αξιών της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Πάτρας και καλεί για άλλη μία φορά τους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα