Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ηττα στις λεπτομέρειες για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Κρίμα κι άδικο για τη γυναικεία ομάδα της  ΝΕΠ η οποία ηττήθηκε με 8-7 από τον Εθνικό στην Πάτρα για την 17η αγωνιστική της Α1 Εθνικής, παρά την υπερπροσπάθεια του β’ ημιχρόνου και την ανατροπή από το εις βάρος της 1-4 του α’ μέρους.

Η ΝΕΠ πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση σε γ’ και δ’ περίοδο, παρότι έπαιζε χωρίς την Όλγα Μοίραλη που αποβλήθηκε στο τέλος του α’ ημιχρόνου με 3 ποινές.

Η Ευδοκία Τσιμάρα βρέθηκε σε καταπληκτική ημέρα, πετυχαίνοντας τα 6 από τα 7 γκολ της ΝΕΠ (το άλλο τέρμα πέτυχε η Ντάσιου), ενώ η Αγγελική Γιαννακέα ήταν και πάλι εξαιρετική κάτω από τα γκολπόστ, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης και τύχης στο κρίσιμο φινάλε στοίχησαν στα κορίτσια του Κώστα Σακκαλή. Η ΝΕΠ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τέλος, όμως η Μαρία Μπαλάτσα αστόχησε στην τελευταία επίθεση σε μακρινό σουτ. Η ομάδα του Κώστα Σακκαλή, που πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και έδειξε επηρεασμένη στην αρχή του αγώνα από τις διακοπές του Πάσχα, θα υποδεχθεί το Σάββατο (5μ.μ.) τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 3-1, 3-3.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα, Τσιμάρα, Μανέτα, Μιχαηλίδου, Μοίραλη, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 6, Κουρέτα, Γιαννακοπούλου, Ντάσιου 1, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement