Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας το …ψάχνει για ενίσχυση, τίποτα σίγουρο ενόψει του τελικού κυπέλλου

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Την τελευταία του προσθήκη ψάχνει η ομάδα του Προμηθέα με τον προπονητή Μάκη Γιατρά να περνά την εορτή του Πάσχα ανάμεσα σε τηλέφωνα και παρακολούθηση βίντεο ώστε να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους προκειμένου η ομάδα του να παρουσιαστεί ενισχυμένη ενόψει των πλέι-οφ της basketleague.

Η πατρινή ομάδα μετά την προσθήκη του Κλαβέλ κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα ξένου χωρίς όμως να υπάρχει κάποια βιασύνη αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς έχει χρόνο μέχρι τις 11 Μαΐου για να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη.
Οι «πορτοκαλί» ψάχνουν παίκτη που να κάνει τη διαφορά και να παίζει είτε στις θέσεις «1-2», είτε στις θέσεις «3-4» αλλά το σημαντικότερο είναι να βρει παίκτη που να είναι καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν αλλά και να γνωρίζει τα δεδομένα στην Ελλάδα προκειμένου να μην χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡ. ΤΡΑΪΣ
Ένας από τους παίκτες που συζητά η πατρινή ομάδα και είναι ο Αμερικανός Τράβις Τράις που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Γαλατασαράι και λέγεται πως είναι κοντά σε συμφωνία. Πρόκειται για καλή περίπτωση καθώς σε 7 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 12,7 πόντους μ.ο. και 4,4 ασίστ με 20/46 δίποντα με 43,5%, 9/24 τρίποντα με 37,5%, 22/26 βολές με 84,6%, 1,1 κλεψίματα, 2 λάθη και 10,3 ranking σε σχεδόν 29 λεπτά συμμετοχής. Βέβαια ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα αφού ο Προμηθέας εξετάζει και 2-3 ακόμα περιπτώσεις Αμερικανών παικτών.
Η λογική λέει πως η όποια ενίσχυση γίνει, εκτός απροόπτου, δεν θα γίνει με στόχο τον τελικό κυπέλλου αφού ακόμα και σήμερα να κλείσει παίκτη, είναι πολύ δύσκολο να προλάβει να έρθει στην Πάτρα άμεσα και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή μέχρι την Κυριακή.
Με την προσθήκη του Κλαβέλ, πλέον η ομάδα έχει 5 ξένους (Αγκμπελίζ, Τζέριαν Γκραντ, Τζεράι Γκραντ, Φορντ και Κλαβέλ) και μαζί με τους Έλληνες, διαθέτει 13 παίκτες. Ανάμεσά τους είναι και οι νεαροί Μπαζίνας, Τανούλης και Κουρουπάκης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement