Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή μετά την ισοπαλία (3-3) στην Άρτα σώθηκε και κοιτάζει μπροστά…

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μια ακόμα μέτρια εμφάνιση, με ορισμένα καλά διαστήματα είχε προχθές η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία με γκολ στις καθυστερήσεις αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 εκτός έδρας με την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Σούπερ Λιγκ 2.

Η πατρινή ομάδα με τον βαθμό που πήρε, σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία που ήταν η μοναδική εκκρεμότητα και πλέον το βάρος πέφτει στο διοικητικό κομμάτι με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Μπάρλο να έχει ξεκινήσει σιγά-σιγά τον σχεδιασμό του.
Ο Γιώργος Μπάρλος δεν θα πει το παραμικρό μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς και μετά τις 20 Μαΐου αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου όπου και θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του με το πιθανότερο πάντως σενάριο να είναι η παραμονή του στην ομάδα.
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Από εκεί και πέρα η πατρινή ομάδα από χθες έχει στρέψει την προσοχή της για το παιχνίδι του Σαββάτου με τα Τρίκαλα όπου θα προσπαθήσει να σημειώσει την πρώτη της νίκη στα πλέι-άουτ.
Οι παίκτες της Παναχαϊκής προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει του Σαββάτου με τον Κόκα να είναι αμφίβολος. Εκτός παραμένουν οι Αποστολόπουλος-Πατάπης.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement