Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας με ανακοίνωσή του ζήτα από τον ΠΑΟ να μην γίνει ο τελικός κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
«Επίθεση» στην διοίκηση της ΕΟΚ έκανε χθες η διοίκηση του Προμηθέα με αφορμή τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και ζητά από τον ΠΑΟ να κατατεθεί κοινό αίτημα άρνησης διεξαγωγής του αγώνα σε ουδέτερη έδρα.

Οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας έχουν απόλυτα δίκιο αφού η προηγούμενη επί της ουσίας παραμένει ίδια, διοίκηση της ΕΟΚ, είχε προτρέξει να ορίσει τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ χωρίς να περιμένει όπως έλεγε η προκήρυξη να βγει το ζευγάρι.
Έτσι ο Προμηθέας με ανακοίνωση ζητά από τους πράσινους, σε περίπτωση που προκριθούν, να συμφωνήσουν ώστε ο αγώνας να μην γίνει στο ΟΑΚΑ που είναι η έδρα του ΠΑΟ αλλά σε ουδέτερη έδρα και για τις δύο ομάδες.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας αναφέρει: «Μετά την πρόχειρη και σκανδαλώδη απόφαση της απελθούσας Διοίκησης του κ. Βασιλακόπουλου που έτρεξε την τελευταία μέρα της Διοίκησης να ορίσει ως έδρα του τελικού το ΟΑΚΑ (έδρα ενός εκ των τεσσάρων διεκδικητών) και μετά την άρνηση τελικά του αιτήματός μας από την προσωρινή Διοίκηση της ΕΟΚ να ορίσει την έδρα του τελικού σε ουδέτερο γήπεδο καλούμε την ομάδα του Παναθηναϊκού τηρώντας τους κανόνες της ισονομίας και αξιοπιστίας του θεσμού σε από κοινού αίτημα άρνησης διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ και τέλεσής του σε ουδέτερη έδρα σε περίπτωση που προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.
Είμαστε σίγουροι πως αν η ΕΟΚ είχε μιλήσει με τις ομάδες όπως έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα είχε την σύμφωνη γνώμη όλων των συμμετεχόντων για το θέμα του γηπέδου του τελικού σε ουδέτερη έδρα».
ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ»
Από την πλευρά του ΠΑΟ δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση στο αίτημα του Προμηθέα με τις διαρροές όμως των πρασίνων να λένε πως αφενός ο Προμηθέας βιάζεται -αν και δεν είναι έτσι αφού δεν μπορούσε να γίνει τέτοιο αίτημα την Παρασκευή- και αφετέρου πως αυτή η πρόταση γίνεται για προεκλογικούς λόγους.
Η αλήθεια είναι πως η ΕΟΚ πέρα από μια ανακοίνωση που εξέδωσε χθες για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια άλλη ανακοίνωση όμως οι πληροφορίες λένε πως αύριο θα υπάρξει η τελική σύσκεψη με εκπρόσωπους των 2 ομάδων του τελικού.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Από εκεί και πέρα η ομάδα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα με καθημερινές προπονήσεις στο «Τόφαλος» κα το σημαντικό είναι πως ο προπονητής Μάκης Γιατράς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Προς το παρόν ακόμα δεν κάνει τακτική με βάση τον αντίπαλο όμως το τεχνικό τιμ δουλεύει σε όλους τους τομείς με στόχο η ομάδα να είναι πανέτοιμη για τη συνέχεια.
Ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο όμως οι πληροφορίες λένε πως η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την Αθήνα εκτός και αν την τελευταία στιγμή αλλάξει πόλη η διεξαγωγή του τελικού.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement