Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στεφανία Σωτηροπούλου: Μια Πατρινοπούλα στη νέα δραματική σειρά της COSMOTE TV «42°C».

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Mια Πατρινοπούλα, η Στεφανία Σωτηροπούλου, συμμετέχει στη νέα σειρά «42°C», που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Κέρκυρα, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η νέα σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια που θα κάνουν πρεμιέρα το ένα μετά το άλλο στο COSMOTE SERIES MARATHON HD – για binge watching  όλο το Σαββατοκύριακο, ενώ θα είναι διαθέσιμα και μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Τον κύκλο των 8 επεισοδίων της σειράς «ανοίγει» ένα έγκλημα που συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Εκεί, έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της, επιστρέφει η Λένα (Ναταλία Swift). Την ημέρα της άφιξής της, η έφηβη κοπέλα, έρχεται αντιμέτωπη με ακόμα ένα τραγικό συμβάν: στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, βρίσκεται νεκρή και η αδερφή της. Σύμπτωση ή προμελετημένη πράξη; Εγκλημα ή αυτοκτονία;

Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει την αλήθεια, η Λένα θα ξανασυναντήσει τον εφηβικό της έρωτα, τον Νίκο (Κώστας Νικούλι), ενώ θα έρθει αντιμέτωπη με την οικογένειά της και τις μνήμες που επιστρέφουν για να την στοιχειώσουν.

Δημιουργός της σειράς είναι η Ναταλί Δούκα, τη σκηνοθεσία του «42°C» υπογράφει ο Γιώργος Παπαβασιλείου με προϋπηρεσία στη γερμανική τηλεόραση και το σενάριο οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Κάλλια Παπαδάκη.

Η Στεφανία Σωτηροπούλου μεγάλωσε στην Πάτρα και είναι κόρη του Ηλία Σωτηρόπουλου, παλιού πρωταθλητή στίβου της Παναχαϊκής, Ηλία Σωτηρόπουλου.

Μετά το Λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα, για να σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο, όπου και ξεκίνησε σιγά σιγά να δημιουργείται μέσα της ουσιαστικότερη σχέση με την τέχνη. Παράλληλα με την Κοινωνιολογία και αφού δοκίμασε τον εαυτό της σε σεμινάρια υποκριτικής, αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική. Πέρασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή είναι στο 3ο και τελευταίο έτος της σχολής, αν και η σχολή όπως και όλες οι καλλιτεχνικές σχολές, είναι κλειστή από τον Οκτώβρη. Η συμμετοχή της στη σειρά 42°C που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαΐου στο Cosmote tv, αποτελεί την πρώτη της δουλειά.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement