Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο o Γιώργος Θεοφάνους

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά του και τους φίλους του έφερε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης έπειτα από πτώση χτύπησε σοβαρά στο χέρι του και κατέληξε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία». Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στον καρπό και τον οδήγησαν αμέσως στο χειρουργείο.

Η επέμβαση μάλιστα κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες που θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρίσκεται σε δυσχερή ψυχολογική κατάσταση καθώς για το επόμενο διάστημα είναι υποχρεωμένος να μείνει μακριά από το αγαπημένο του πιάνο. Οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει πολύ προσεκτικά αποθεραπεία ώστε να είναι καλά το χειμώνα.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιες εμφανίσεις που προγραμμάτιζε με τη Δέσποινα Βανδή θα πρέπει να ακυρωθούν. Η ίδια η Δέσποινα έδειξε, σύμφωνα με το περιβάλλον του, μεγάλη κατανόηση και φέρεται να του είπε ότι η υγεία είναι πάνω από όλα. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν ο Αντώνης Ρέμος, που επικοινώνησε και με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τους οποίους έχει συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Τάκης Ζαχαράτος.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement