Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

ΚΑΕ Προμηθέας: “Θα απαντήσουμε από τη Δευτέρα, συμφωνούμε για την αλλαγή έδρας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Προμηθέας αρνείται να μπει στη διαδικασία να απαντήσει στον Παναθηναϊκό για όσα κατηγορεί τον Βαγγέλη Λιόλιο και παραπέμπει για τα περαιτέρω μετά τον τελικό του Κυπέλλου ενώ ζητά να αποφασίσουν από κοινού την έδρα του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμας είναι γιορτή γιαυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα…

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γιαυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement