Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μεγάλα ονόματα στο μιτινγκ στίβου «Τοφάλεια» στο Παμπελοποννησιακό στις 19 Μαΐου

Published

on

Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα που φθάνουν στους ιθύνοντες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. για το φετινό μίτινγκ «Τοφάλεια» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Το μίτινγκ θα αποτελέσει το εναρκτήριο τεστ στο θεσμό του γκραν πρι και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς από τους κορυφαίους αθλητές που στοχεύουν να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών που φέτος θα διεξαχθεί για έκτη συνεχόμενη φορά στο ίδιο στάδιο.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το μίνι λίφτινγκ του Σταδίου με την επίβλεψη των ιθυνόντων του Δήμου Πατρέων. Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση που υπάρχει παρούσα αναμένεται να είναι η σπρίντερ Μαρία Μπελιμπασάκη αλλά και ο πολιτογραφημένος Ηλείος πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής. Και οι δύο αθλητές έχουν στόχο να δώσουν το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ακόμη θα συμμετέχουν και οι αθλητές των τοπικών σωματείων που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένα δυνατό τεστ κόντρα σε κορυφαίους αθλητές.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στο μεταξύ, οι ιθύνοντες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. δηλώνουν πανέτοιμοι για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ και Συνθέτων Κ16 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. με συμμετοχή 28 Σωματείων της περιοχής (Δυτική Ελλάδα και Ζάκυνθο, Κεφαλονιά) και 350 περίπου αθλητών. Οι αγώνες είναι και στην ουσία μια πρόκριση για τη συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ που θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη φορά στο μοναδικό στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή αξιόπιστο και αξιόλογο Στάδιο πραγματοποίησης αγώνων υψηλού αθλητισμού, το οποίο παρέχει όλα όσα χρειάζονται για διεξαγωγή ως και διεθνών αγώνων Στίβου και όχι μόνον.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement