Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ξεκαθαρίζει σύντομα αν η Παναχαϊκή θα δώσει τα “κλειδιά” σε τεχνικό διευθυντή για να χτίσει την ομάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ένα από τα βασικά θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Παναχαϊκής για τη νέα χρονιά είναι αν η διοίκηση θα ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο με πέρσι, δηλαδή να δώσει τα «κλειδιά» σε τεχνικό διευθυντή ή αν θα πορευτεί με διαφορετικό μοντέλο.

Θυμίζουμε πως πέρσι τον σχεδιασμό έκανε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Νίκος Λουμπαρδέας ο οποίος σε συνεργασία με τον προπονητή Δ. Ελευθερόπουλο, επέλεξε τους περισσότερους παίκτες.
Αυτή την στιγμή κανείς δεν ξέρει αν ο Γιώργος Μπάρλος θα πορευτεί με το ίδιο μοντέλο, αν δηλαδή θα συνεργαστεί με κάποιον τεχνικό διευθυντή ο οποίος με τη σειρά του θα επιλέξει τον προπονητή και από κοινού θα χτίσουν το ρόστερ.
ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ
Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως έχουν προτάσεις και για τα δυο σενάρια. Ορισμένοι έχουν προτείνει στον Μπάρλο να αποκτήσει τεχνικό διευθυντή που θα αναλάβει τον σχεδιασμό και άλλοι συνεργάτες του, τού λένε πως δεν είναι απαραίτητος ο τεχνικός διευθυντής και το χτίσιμο της νέας Παναχαϊκής.
Την τελική απόφαση θα πάρει ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος ο οποίος θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ
Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες γίνονται άτυπα μερικές συσκέψεις από ανθρώπους της ομάδας που συζητούν τα δεδομένα για τη νέα χρονιά, σε ποια θέματα θα ρίξουν πρώτα βάρος και άλλα τέτοια ζητήματα που αφορούν και το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και διοικητικά θέματα.
Για παράδειγμα χθες το μεσημέρι έγινε μια άτυπη σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου συζητήθηκαν ορισμένα πράγματα ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τα επόμενα 24ωρα καθώς σιγά-σιγά μετράμε αντίστροφα για τη λήξη της φετινής χρονιάς.
ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ
Από εκεί και πέρα η πατρινή ομάδα έχει στρέψει την προσοχή της στο αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα όπου θα προσπαθήσει να πιάσει καλύτερη απόδοση από τα τελευταία ματς κα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη.
Από την άλλη πλευρά πάντως, η ομάδα της Θεσσαλίας «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί οριστικά από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πινάκα και αναμένεται να γίνει μάχη.
Με δεδομένο πως πλέον δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Παναχαϊκή, οι πληροφορίες λένε πως πρόθεση του Χρήστου Καραπίτσου είναι να κάνει αλλαγές στην 11άαδα στο αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα.
Βέβαια οι επιλογές του δεν είναι πάρα πολλές αφού είναι τραυματίες οι Αποστολόπουλος-Πατάπης όμως σκέψη του τεχνικού τιμ είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όσα νεαρά παιδιά υπάρχουν στο ρόστερ.
Χθες η προπόνηση έγινε στην Αγυιά όπου συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες εκτός από τους τραυματίες Πατάπη-Αποστολόπουλο με τον Καραπίτσο να δουλεύει στην τακτική.
Οι κοκκινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα στο γήπεδο της Αγυιάς όπου θα γίνουν και οι τελικές δοκιμές.


Ροή ειδήσεων

Advertisement