Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κυπέλλο ποδοσφαίρου: Προς διεξαγωγή του Τελικού χωρίς οπαδούς στο ΟΑΚΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Χωρίς οπαδούς στο Ολυμπιακό Στάδιο… Αυτή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Παρασκευής για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των μελών της Επιτροπής Κυπέλλου στην οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την διεξαγωγή του. Σε αυτή λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίσθηκε να τηρηθούν τα ίδια μέτρα, τα οποία ίσχυαν στο μεγαλύτερο μέρος της εφετινής σεζόν της Σούπερ Λίγκας. Δήλαδή να γίνει το παιχνίδι χωρίς την παρουσία οπαδών, φυσικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι παρά τη φημολογία, δεν υπήρξε και ζήτημα διεξαγωγής του αγώνα με παρουσία οπαδών. Προ ημερών ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κώστας Νίκας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε εκφράσει μια άποψη – πρόταση για πραγματοποίηση του αγώνα στο ΟΑΚΑ με 25.000 οπαδούς παρόντες, δέκα χιλιάδες από κάθε ομάδα και πέντε χιλιάδες προσκλήσεις από την ΕΠΟ.

Την Παρασκευή στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα ληφθεί η απόφαση.

Πηγή:www.sport-fm.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement