Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Σήμερα έκτακτο Δ.Σ. στη Σούπερ Λιγκ 2 για το θέμα της αναστολής του πρωταθλήματος

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον της Σούπερ Λιγκ 2 καθώς αναμένεται να κατατεθεί η εισήγηση του υφυπουργού προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για αναστολή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 λόγω παραβιάσεων του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αδράνεια της λίγκας να τιμωρήσει όσες ομάδες το παραβίασαν.

Μετά τη δήλωση Χαρδαλιά ότι θα εισηγηθεί την αναστολή του πρωταθλήματος, η διοργανώτρια όρισε σήμερα έκτακτο Δ.Σ. με θέμα την ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις, προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις. Οι ημερομηνίες, άλλωστε, πιέζουν και θα πρέπει τα πλέι οφ να ολοκληρωθούν για να ακολουθήσει το μπαράζ με τον 13ο της Super League.
Πολλοί λένε πως η κίνηση του Νίκου Χαρδαλιά προέρχεται από την κυβέρνηση και γίνεται ώστε να πιέσει τη Σούπερ Λιγκ 2 να αποδεχτεί το πλάνο της αναδιάρθρωσης που έχει ζητηθεί από την αθλητική ηγεσία και που πρόσφατα η λίγκα αρνήθηκε να δεχτεί.
Άλλοι λένε πως επειδή πραγματικά έχουν υπάρξει αρκετά περιστατικά με φιλάθλους συγκεκριμένης ομάδας που έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, υπάρχει προβληματισμός στην κυβέρνηση. Αν και το οξύμωρο είναι πώς τόσους μήνες δεν τα είχαν δει αυτά και τα διαπίστωσαν μόλις 2 αγωνιστικές πριν από το φινάλε;
Πάντως άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως όλα είναι ανοιχτά και οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες χωρίς κάνεις να ξέρει αν θα έχουμε δράση το σαββατοκύριακο με την Παναχαικη να παρακολουθεί τις εξελίξεις αφού την ενδιαφέρει άμεσα τι θα γίνει…

Ροή ειδήσεων

Advertisement