Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Σύσσωμη η διοίκηση στο ΟΑΚΑ, κοντά στο Προμηθέα και οι Πατρινοί φίλαθλοι

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρότι λόγω covid-19 ο τελικός έγινε κεκλεισμένων των θυρών και οι διοργανωτές έδωσαν ελάχιστες προσκλήσεις στις δύο ομάδες, εν τούτοις ορισμένοι Πατρινοί φίλαθλοι κατάφεραν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να δουν από κοντά τη μεγάλη μάχη του Προμηθέα.

Ανάμεσα στους Πατρινούς διακρίναμε τους Βαγγέλη Αναγνωστόπουλο, Θανάση Καούρη, Ανδρέα Λάσκαρη, Τάσο Γιατρά, Παναγιώτη Λιόλιο, Κώστα Κωνσταντινόπουλο κ.ά.
Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Προμηθέα-Βαγγέλης Λιόλιος, Χρήστος Μήλας, Τάσος Χρυσανθόπουλος, Σοφοκλής Μπίτας, Παντελής Αθανασίου, Ανδρέας Λάσκαρης- όπου στήριξε την ομάδα σε όλη την διάρκεια του τελικού. Μοναδική εξαίρεση ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Μπακαλάρος που την τελευταία στιγμή δεν ταξίδεψε στην Αθήνα και παρακολούθησε την αναμέτρηση από την Πάτρα.
ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ
Στην 12άδα του Προμηθέα συμπεριελήφθησαν οι νεαροί Μπαζίνας-Τανούλης και εκτός έμειναν οι επίσης νεαροί Κουρουπάκης και Βασιλείου.
Η 12άδα της πατρινής ομάδας αποτελείται από τους εξής: Τζεράι Γκραντ, Κλαβέλ, Λούντζη, Δ. Αγραβάνη, Γ. Αγραβάνη, Φορντ, Χριστοδούλου, Τζέριαν Γκραντ, Γιαννόπουλο, Μπαζίνα, Τανούλη.
• Η αποστολή του Προμηθέα λίγο μετά τις 18.30, έφτασε στο ΟΑΚΑ και χωρίς κανένα πρόβλημα μετέβη στα αποδυτήρια με τους παίκτες να βγαίνουν γρήγορα για τα πρώτα αναγνωριστικά σουτάκια.
• Παναθηναϊκός και Προμηθέας πριν από τον τελικό, είχαν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν στο Κύπελλο Ελλάδας και έχουν από μία νίκη. Οι Αχαιοί νίκησαν τη σεζόν 2019-20 και οι «πράσινοι» τη σεζόν 18-19. Οι πράσινοι με τη χθεσινή τους νίκη πήραν προβάδισμα στο θεσμό του κυπέλλου…

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement