Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Η ΕΣΚΑ-Η δηλώσεις συμμετοχής σε Νεάνιδες και κορασίδες

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην επίσημη σελίδα της ΕΣΚΑ-Η στο διαδίκτυο αναρτήθηκαν οι προκυρήξεις για τα φετινά πρωταθλήματα Νεανίδων και Κορασίδων που είχαν ανασταλεί λόγω των μέτρων κατά του Covid -19.

Στο πρωτάθλημα Νεανίδων έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν αθλήτριες γεννηθείσες το 2003 – 2004 και πέντε αθλήτριες γεν. 2005 . Στο πρωτάθλημα κορασίδων μετέχουν αθλήτριες γεν. το 2005. Οι δηλώσεις συυμμετοχής θα πρέπι να έχουν κατατεθεί μέχρι τηνΠροσεχή Δευτέρα 17 Μαϊου ( 1μ.μ..) στην ΕΣΚΑ-Η . Οι κληρώσεις έχουν προγραμματισθεί την προσεχή Τρίτη 18 Μαϊου στις 11.45 π.μ.. Είναι σημαντικό ότι σε εδικό άρθρο της προκύρηξης αναφέρεται ότι όποια ομάδα δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί να δίνουν και τρια παιχνίδια κάθε εβδομάδα .
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ
Απο εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι επαναρχίζουν οι προπονήσεις στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι ανάλογες αποφάσεις για την συνέχεια των πρωταθλημάτων Παίδων και εφήβων ώστε να προκύψουν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα Πανεπαρχιακά πρωταθλήματα όπου δίνονται και τα εισιτήρια για την συμμετοχή στίς τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement