Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Κυρίαρχος στο Σύνθετο τόξο ο Πατρινός Ανδρέας Ζαχαράκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για τον Πατρινό τοξοβόλο του Αθλητικού ομίλου Πατρών ΕΡΜΗΣ καθώς έκανε εκπληκτικά πράγματα το Σαββατοκύριακο σε αγώνες πρόκρισης Εθνικών ομάδων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για Τουρκία και το παγκόσμιο κύπελλο στο Παρίσι.

Ο Ζαχαράκης με το εκπληκτικό 704/720 και το 690/720 στον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ , με ριπές ανέμων που έφτασαν τα 6 μποφορ, θεωρείται ίσως η μεγαλύτερη δύναμη του Ελληνικού Σύνθετου Τόξου.
Είναι η 4η φορά που ο συγκεκριμένος αθλητής ξεπερνά τους 700 πόντους σε επίσημους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας ενώ είναι ο δεύτερος αθλητής που έχει επίτευξη σκορ πάνω από 700 .
Δικαίως έχει κατοχυρώσει την θέση του στην Εθνική Ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Αξιοσημείωτες επιδόσεις είχαν και οι αθλητές Κουμερτάς Σταύρος (Εκηβολος/Αθήνα) και Δρακιώτης Δημήτρης (Ακαδημια τοξοβολίας/Αθήνα) κάνοντας το Σύνθετο Τόξο Ανδρών , την μεγαλύτερη δύναμη της Ελληνικής Τοξοβολίας.
Ο Πατρινός τοξοβόλος πλέον ανεβάζει στροφές στην προετοιμασία του για την 3η και τελευταία φάση των αγώνων πρόκρισης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ 22-23 Μαίου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement