Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ματς με γκολ στο «Ολντ Τράφορντ»

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις bet365 προσφορές*

Μεσοβδόμαδη δράση έχουμε και είναι μια από τις τελευταίες εβδομάδες της ποδοσφαιρικής σεζόν που θα έχουμε τόσο γεμάτες ημέρες εκτός των Σαββατοκύριακων, μιας και θέλουμε ακόμα μάξιμουμ 3 παιχνίδια στα κορυφαία πρωταθλήματα για το φινάλε.

Στο πιο μεγάλο ματς της ημέρας, στο «Ολντ Τράφορντ» του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λέστερ και μιλάμε για δυο ομάδες της Αγγλικής τετράδας.

Μάντσεστερ Γιουν.: Ακόμα μια πολύ γεμάτη εμφάνιση έκανε στο «Βίλα Παρκ» η Γιουνάιτεντ, η οποία δείχνει πως κλείνει τη σεζόν σε πολύ καλή κατάσταση, όντας και στον τελικό του Γιουρόπα. Οι «διάβολοι» δύσκολα θα χάσουν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, όμως αυτό που στοχεύουν αυτή τη στιγμή είναι η Ευρωπαϊκή κούπα και θέλουν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση μέχρι τις 26 του μήνα. Ο Σόλσκιερ κόντρα στη Λέστερ βλέπει το ματς πολύ σοβαρά και δύσκολα θα κάνει πολλές αλλαγές, τη στιγμή που εκτός είναι οι Μαγκουάιρ, Μαρσιάλ και Τζέιμς.

Λέστερ: Σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της μέσα στο 21, η Λέστερ… κατάφερε να δεχθεί 4 γκολ από τη Νιουκάστλ μέσα στην έδρα της και πλέον έχει βάλει σε κίνδυνο ακόμα και τη θέση της στην τετράδα. Οι «αλεπούδες» έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο φινάλε της σεζόν και μπορεί το +5 από τη Γουέστ Χαμ και το +6 από τη Λίβερπουλ να δείχνει ασφαλές, όμως πέρα από τη Γιουνάιτεντ, η Λέστερ έχει ακόμα να παίξει με Τσέλσι και Τότεναμ! Καταλαβαίνει κανείς πως οι βαθμοί είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την ομάδα του Ρότζερς, οπότε θα αναγκαστεί να ψάξει γκολ στο Μάντσεστερ. Εκτός παραμένουν οι Μόργκαν, Μπαρνς, αμφίβολος ο Έβανς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο και αν έχει σχεδόν εξασφαλιστεί και μπορεί να σκέφτεται ήδη τον τελικό του Γιουρόπα η Γιουνάιτεντ, μιλάμε για ένα παιχνίδι που θα είναι σε υψηλούς ρυθμούς, μιας και η Λέστερ δε θα πάει για ταξίδι… αναψυχής στο Μάντσεστερ. Θεωρούμε πως θα υπάρξουν γκολ εκατέρωθεν στο 1.73 της Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement