Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Π. Παπαδόπουλος: «Κατάκτηση τίτλων και Ευρώπη με τη Σύρο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο την κατάκτηση τίτλων αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη επέστεψε στο Φοίνικα Σύρου ο Πατρινός ακραίος Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος συμφώνησε με τους νησιώτες για τα 2 επόμενα χρόνια.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος μίλησε χθες στη «Γ» για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Φοίνικα Σύρου αλλά και τους στόχους που έχει ενώ αναφέρθηκε και στο πατρινό βόλεϊ.
«Με τον κόσμο και το νησί της Σύρου έχω χρόνια ιδιαίτερη σχέση! Παρόλα αυτά με τιμά η διάθεση της διοίκησης, που πάλι θέλησε να με εντάξει στο ρόστερ της, σε μια περίοδο, που ο μόνος στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός!» είπε ο Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Η κατάκτηση τίτλων αλλά και η συμμέτοχη στην Ευρώπη είναι έξτρα κίνητρο για μένα ώστε να ανταποδώσω την επί χρόνια εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου! Ούτως ή άλλως πότε δεν αντιμετώπισα τις ομάδες που αγωνίστηκα ως έναν απλό χώρο εργασίας αλλά σε κάθε περίπτωση ήθελα να συνδέομαι με τους ανθρώπους για το καλύτερο αποτέλεσμα, βελτιώνοντάς με ως αθλητή και προσωπικότητα. Στο νησί της Σύρου μου προσφέρονται αυτές οι συνθήκες. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ άμεσα να δημιουργηθεί ανάλογο περιβάλλον και στην πόλη μας για το άθλημά μας. Το επίπεδο των Πατρινών αθλητών θα στηρίξει αυτό το εγχείρημα και περιμένουμε συνολικά μια πρωτοβουλία για αυτό. Σίγουρα από την πλευρά μας θα είμαστε αρωγοί»!
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement