Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά: Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Μάλιστα τόνισε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας». Παράλληλα πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.
Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.
Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας.

Η δολοφονία της 20χρονης από τους τρεις δράστες
Οι αδίστακτοι ληστές, αφού σκότωσαν τον σκύλο της οικογένειας, για να μην τους προδώσει και για να μην τους εμποδίσει, εισέβαλαν στη μεζονέτα της οικογένειας από το παράθυρο του υπογείου.

Οπως είπε ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης, στην πρώτη του ανεπίσημη κατάθεση στην αστυνομία, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Εδεσαν εκείνον χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και ακολούθως άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά. Οπως είπε ο 32χρονος, φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αδίστακτοι ληστές δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν, βρετανικής καταγωγής, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή, σε κατάσταση σοκ, να κλαίει.

Πληροφορίες του iefimerida από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η εισβολή των αδίστακτων κακοποιών έγινε 1,5-2 ώρες πριν η ΕΛ.ΑΣ. φτάσει στο σημείο. Τη γυναίκα οι δράστες τη μετέφεραν ή τη βρήκαν στη σοφίτα όπου ήταν η κούνια με το παιδί. Πιθανόν την πίεσαν να τους πει πού βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα, απειλώντας με τη ζωή του παιδιού της. Εκεί βρέθηκε νεκρή με ένα μαξιλάρι δίπλα της.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/elas-dolofonia-glyka-nera-tosi-barbarotita-spania-dedomena-tis-horas-mas


Ροή ειδήσεων

Advertisement