Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ζωή του Μπάμπη και της Καρολάιν που κόπηκε τόσο βίαια

Το ζευγάρι συνήθιζε να ανεβάζει τα στιγμιότυπα της ευτυχίας στα προφίλ που διατηρούσαν σε Facebook και Instagram – Η γνωριμία, τα ταξίδια και ο καρπός του έρωτά τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Μπάμπης και η Καρολάιν μετά τη γνωριμία τους προσπαθούσαν να στήσουν τη ζωή τους. Μια ζωή ήρεμη και παραμυθένια που κάθε νεαρό ζευγάρι ονειρεύεται. Και τα είχαν καταφέρει. Ο 32χρονος πιλότος, με συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μια καριέρα που τους εξασφάλιζε μια άνετη καθημερινότητα (εργαζόταν ως «αεροταξί» πετώντας καθημερινά από τα Μέγαρα και το Ελευθέριος Βενιζέλος σε όλη την Ελλάδα), προσέφερε στην αγαπημένη μια ευτυχισμένη ζωη. Μύκονος, Σαντορίνη και ολα τα νησιά των Κυκλάδων αποτελούσαν καθημερινό του δρομολόγιο, ενώ ο γάμος που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας με θέα το απεραντο γαλάζιο του Ατλαντικου Ωκεανού ένωσε και επίσημα το ζευγάρι.

Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιουνίου του 2020, επισφράγισε με τον πιο τρυφερο τρόπο την ευτυχία τους. Το ζευγάρι συνήθιζε να ανεβάζει τα στιγμιότυπα της ευτυχίας στα προφιλ που διατηρούσαν σε Facebook και Instagram. Μια ζωή ιδανική, που όμως τα ξημερώματα της Τετάρτης έσβησε για πάντα. Οι ληστές που πιθανότατα γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του πιλότου και μπούκαραν τα ξημερώματα στο σπίτι έχοντας πρώτα κρεμάσει τον σκύλο της οικογένειας και «παίρνοντας» τη ζωή της Καρολάιν.

Babis_and_Karolyn_10
Babis_and_Karolyn_01
Babis_and_Karolyn_08
Babis_and_Karolyn_04
Babis_and_Karolyn_06
Babis_and_Karolyn_02
Babis_and_Karolyn_03
Babis_and_Karolyn_05
Babis_and_Karolyn_07
Babis_and_Karolyn_09
Babis_and_Karolyn_21
Babis_and_Karolyn_23
Babis_and_Karolyn_25
Babis_and_Karolyn_26
Babis_and_Karolyn_27
Babis_and_Karolyn_28
Babis_and_Karolyn_29
Babis_and_Karolyn_30
Babis_and_Karolyn_31
Babis_and_Karolyn_32
Babis_and_Karolyn_34
Babis_and_Karolyn_35
Babis_and_Karolyn_37
Babis_and_Karolyn_38
Babis_and_Karolyn_39
Πηγή: protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement