Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Νεκρή 61χρονη γυναίκα από την φωτιά στα ΖαρουχλέΪκα (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεότερα: Απανθρακωμένη τελικά βρέθηκε η 61χρονη γυναίκα στο δωμάτιό της από τους πυροσβέστες που επενέβησαν άμεσα και έσβησαν την φωτιά σε μονοκατοικία.

Σύμφωνα με  τις πρώτες πληροφορίες του gnomip νεκρή είναι μία γυναίκα ηλικίας 61 ετών από αναθυμιάσεις. Ξαφνικά ακούστηκε έκρηξη, έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.

Οι γείτονες κάλεσαν την Π.Υ, άνδρες της οποίας έδωσαν μάχη με τις φλόγες. Δυστυχώς εντόπισαν την άτυχη 61χρονη νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού. Στο διαμέρισμα ζούσε με τον άνδρα της και τα τρία τους παιδιά.

Πρώτη Ενημέρωση: Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγα λεπτά σε διαμέρισμα διώροφου κτηρίου στην διασταύρωση των οδών Ανθείας και Ευβοίας.

Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι οχήματα και δεκαπέντε άνδρες ενώ και η Αστυνομία συνδράμει σε όλη την επιχείρηση.

Να θυμίσουμε πως και χθες ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στις Εργατικές Κατοικίες με πολλές και σοβαρές υλικές ζημιές ενώ το βράδυ της Ανάστασης κάηκε ολοσχερώς διαμέρισμα στην Ελευθερίου Βενιζέλου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement