Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτό είναι το μέλλον για την Σοφούλα και τον Άγγελο

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Άγριες Μέλισσες προχωρούν με βήμα ταχύ προς το φινάλε του δεύτερου κύκλου και όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά. Ανάμεσα στα πρόσωπα που φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την μεταξύ τους ιστορία, είναι και η Σοφούλα με τον Άγγελο.

Είδαμε στις Άγριες Μέλισσες την Σοφούλα να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει το μοναστήρι, κάτι που γέμισε με χαρά την οικογένειά της καθώς ελπίζουν ότι η κόρη τους έχει ξεπεράσει οριστικά την δραματική ιστορία με τον Μάνο Βόσκαρη. Η Σοφούλα αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, να τα αφήσει όλα πίσω της, να είναι και πάλι χαρούμενη.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, θα δούμε επανασύνδεση του Άγγελου με την Σοφούλα, ο έρωτας αυτός θα ξαναγεννηθεί. Θα δούμε και μια πρόταση γάμου – έκπληξη που θα γίνει ανοιχτά σε όλη την πλατεία του χωριού. Όλοι χαίρονται με το γεγονός αυτό. Ωστόσο, θα δούμε αν θα φτάσουμε στον γάμο, γιατί μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

‘Επεισόδιο 138: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Δούκα και του Μελέτη, μετά τον εκβιασμό της Ανέτ; Παρά τις νέες εξελίξεις, η Δρόσω και ο Κωνσταντής συνεχίζουν τη σχέση τους, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Οι αγρότες του Συνεταιρισμού παίρνουν μια παράτολμη απόφαση, ενώ η Ελένη καταφεύγει σε μια γυναίκα που μπορεί ν’ αποδειχτεί η σωτηρία τους και να ξεφύγουν απ’ τα δεσμά του Δούκα. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του πατέρα της και εκείνος ζητάει τη βοήθειά της. Θα πεισθεί να τον βοηθήσει ή θα πάρει το μέρος της οικογένειάς της; Ο Αχιλλέας προσφέρει γι’ ακόμα μια φορά τις υπηρεσίες του στον Δούκα και θα τον φέρει ένα βήμα πριν γίνει στις Άγριες Μέλισσες ο κυρίαρχος ολόκληρου του Διαφανίου.

www.newsit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement