Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αντίστροφη μέτρηση για το μιτινγκ στίβου «Τοφάλεια 2021»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 1ο ελληνικό γκραν πρι για το 2021 (International meeting with national permit), όπως έχει ανακοινωθεί, τα “Τοφάλεια” θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη 19 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Tους αγώνες διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την υποστήριξη του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί ηλεκτρονικά, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Μαΐου, στα Γραφεία της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected], με χρήση – συμπλήρωση του συνημμένου εντύπου. Στη συνέχεια θα πρέπει να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία με ευθύνη των αθλητών-τριων ή του Σωματείου τους τη Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 (από 11.00΄ έως 14.00΄) για την επιβεβαίωση αποδοχής της συμμετοχής από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου.
Στο μίτινγκ θα διεξαχθούν, στην κατηγορία ανδρών, τα αγωνίσματα: 100μ. – 200μ. – 400μ. – 800μ. – 3.000μ. –110μ. με Εμπόδια – Ύψος – Επί Κοντώ – Μήκος – Σφαιροβολία και
Στην κατηγορία των γυναικών: 100μ. – 200μ. – 400μ. – 1.500μ. – 400μ. με Εμπόδια – 3.000μ με Φυσ. Εμπόδια – Ύψος – Επί Κοντώ – Μήκος – Τριπλούν – Σφαιροβολία – Ακοντισμός.
Στον αγώνα μπορούν να πάρουν μέρος μόνο οι Αθλητές-τριες των Κατηγοριών Α-Γ, (Κ20) και (Κ18) των Σωματείων – μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και σύμφωνα πάντοτε με την ισχύουσα κωδικοποίηση-Γενική Προκήρυξη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2021. Επίσης, Κύπριοι, ομογενείς και αλλοδαποί, ανεξάρτητα από το εάν έχουν ή όχι δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς.
Κανένας αθλητής-τρια που έχει Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας σε Σωματείο – μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. δεν μπορεί να λάβει μέρος στον αγώνα, αν δεν έχει εγγράφως δηλωθεί από το Σωματείο στο οποίο ανήκει.
ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Με απόφαση των διοργανωτών δίνεται μεγάλο βάρος στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Αναλυτικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν:
Οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στην Αίθουσα Κλήσης 60΄/ 45΄ πριν από την τέλεση του αγωνίσματός τους, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους προσκομίζοντας απαραίτητα το δελτίο αθλητικής ιδιότητας.
Με φροντίδα και ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές-τριες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-αθλητριών στην κάρτα υγείας αθλητή είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες.
Οι υπεύθυνοι της αίθουσας κλήσης θα ελέγχουν τα αθλητικά δελτία και τις κάρτες υγείας των αθλητών – αθλητριών και θα καταχωρούν στα πινάκια μόνο τους αθλητές-αθλήτριες των οποίων η κάρτα υγείας αθλητή είναι θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement