Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η διοίκηση της Παναχαϊκής περιμένει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και μετά θα προχωρήσει στις όποιες κινήσεις για τη νέα περίοδο

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο «στρατόπεδο» της Παναχαϊκής.
Μπορεί η διοίκηση της ομάδας να σχεδιάζει πώς θα κινηθεί τη νέα αγωνιστική περίοδο κάνοντας και κάποιες διερευνητικές επαφές ωστόσο στην ουσία όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα θα έχουμε τις όποιες εξελίξεις.

Έτσι λοιπόν σε αναμονή βρισκόμαστε για τον αν η Παναχαϊκή θα αποκτήσει τεχνικό διευθυντή για να «μοντάρει» την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το σίγουρο είναι ότι μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει την κατηγορία πρέπει να έχει έναν έμπειρο άνθρωπο έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα «θέλω» της κατηγορίας.
Το πρώτο όνομα που έχει πέσει στο «τραπέζι» όπως έγραψε η «Γ» είναι αυτό του Παύλου Μυροφορίδη ωστόσο αναμένεται να δούμε αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπάρλος αποφασίσει γι’ αυτή την προσθήκη ενός έμπειρου ανθρώπου που γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα της Κατηγορίας. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μια πρώτη επαφή έχει γίνει με τον Παύλο Μυροφορίδη και ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερη μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μπορεί η περίπτωση του Μυροφορίδη να είναι δύσκολη όμως η ΠΑΕ σκέφτεται να προχωρήσει σε συνεργασία με τεχνικό διευθυντή που θα έχει τον πρώτο λόγο στον σχεδιασμό και εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις.
ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Η ομάδα της Παναχαϊκής προετοιμάζεται για το προτελευταίο παιχνίδι των μπαράζ παραμονής που θα διεξαχθεί στην Κρήτη με αντίπαλο τον ήδη υποβιβασμένο ΟΦ Ιεράπετρας. Η διοίκηση αποφάσισε να μεταβεί στο νησί με το καράβι και όχι αεροπορικώς.
Ο Χρήστος Καραπίτσος και σε αυτό το ματς αναμένεται να έχει απουσίες αφού από την αρχή της εβδομάδας ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Πάνος, Πλιάτσικας, Κόκας αλλά και Μασούρας.
Ο Αποστολόπουλος έχει μπει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις όμως δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει αφού έχει κάποιες ενοχλήσεις. Αντίθετα ο Σταμόπουλος ξεπέρασε την περιπέτεια που είχε με μια ίωση και έχει ενταχθεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οπότε υπολογίζεται από τον Χρήστο Καραπίτσο.
ΠΡΩΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα τεστ covid σύμφωνα με τα νέα πιο αυστηρά αναθεωρημένα υγειονομικά και οργανωτικά πρωτόκολλα. Εν συνεχεία η ομάδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση και θα αναχωρήσει για την Κρήτη όπου το Σάββατο θα φιλοξενηθεί από την Ιεράπετρα.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΙΝΔΩΝΗ
Σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί η υπόθεση του Θανάση Πινδώνη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και είναι ακόμα από τα θέματα που απασχολούν την Παναχαϊκή.
Το νομικό επιτελείο της ομάδας έχει ετοιμάσει τη δική του γραμμή και γενικότερα γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθεί λύση και η νυν διοίκηση της Παναχαϊκής να μην κληθεί να πληρώσει αμαρτίες από το παρελθόν που θα δυσκολέψουν και την επόμενη μέρα στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement